Kypriotisk fotball

 • Henning Berg seriemester med Omonia

  Henning Berg kunne tirsdag feire et nytt seriegull med sin kypriotiske klubb Omonia Nikosia. 1-0-seier over AEK Larnaka i nest siste serierunde sørget for det.

  Fotis Papoulis scoret kampens eneste mål. Samtidig spilte nærmeste rival Apollon Limassol 2-2 mot Olympiakos Nikosia, og dermed skiller fem poeng i favør av nordmannens klubb.

  Dermed blir ikke oppgjøret mellom de to topplagene kommende mandag den seriefinalen det lå an til å bli. Omonia er seriemester for annen sesong på rad og har sikret seg plass i sommerens mesterligakvalifisering.

  Berg forlenget nylig sin kontrakt som Omonia-trener med ett år. (NTB)

  Eliteserien fotball 2018: Stabæk - Brann (1-2).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Berg rykker nærmere ny tittel

  Henning Berg kan være på vei til å forsvare ligagullet i kypriotisk fotball med Omonia Nikosia.

  Lørdag ble det ny seier med 2-0 borte over byrival Olympiakos Nikosia, og det gjør at Omonia har et lite forsprang når det gjenstår tre serierunder.

  Ligavinneren får plass i Champions League-kvalifiseringen til høsten. Der prøvde Berg seg også i fjor, men lyktes ikke. Det ble med spill i europaligaens gruppespill.

  Ender det uavgjort i Limassol-derbyet mellom Apollon og AEL søndag, vil det være en stor fordel for Berg.

  Berg sluttet som Stabæk-trener og flyttet til Kypros sommeren 2019. (NTB)

  Berg
  Foto: Petros Karadjias / AP
 • Haugen sliter fortsatt etter korona

  I november ble Fredrik Haugen smittet av koronaviruset. Først fem måneder etter begynner kroppen å bli som normal igjen.

  – Det er soleklart at du kjenner det viruset i lang tid når du skal presse kroppen hver eneste dag. Jeg tror det er viktig å ikke begynne for tidlig når en har fått korona, sier han til TV 2.

  28-åringen har til gode å starte en kamp for sitt nye lag AEK Larnaka. De ligger på femteplass i sluttspillet på Kypros. Han ble klar for klubben 1. januar og har fått åtte innhopp siden overgangen.

  – Jeg følte meg syk, men var ikke sengeliggende i løpet av hele forløpet. Men i ettertid har jeg kjent på det. Det har vært som å spille fotball med håndbrekket på, sier han.

  Haugen har slitt med ettervirkninger av koronaviruset. Både hodet og beina har vært tunge.

  Brann-spiller Fredrik Haugen har testet positivt på koronaviruset. Dermed må hele Brann-stallen og de Haugesund-spillerne som sist helg var på banen samtidig med ham i karantene.
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Brann-profil nær klubbytte

  Brann-profilen Fredrik Haugen reiser i romjula til Kypros for å fullføre en avtale med AEK Larnaka.

  Den kypriotiske klubben opplyser på sine nettsider at den er blitt enig med Brann om en overgang for midtbanespilleren. Videre står det at Haugen er ventet å komme til Kypros 3. juledag.

  28-åringen skal der gjennom en medisinsk test og skrive under en kontrakt på ett og et halvt år. (NTB)

  Eliteserien fotball 2020: Brann - Start.
  Foto: Marit Hommedal / NTB

Siste nytt

 • Gullet klart for Graham Hansen

  Barcelona vant 1-0 borte mot Tenerife uten å bruke Caroline Graham Hansen søndag. En time senere ble klubben kronet som spansk ligamester for annet år på rad, melder NTB.

  Serietittelen var i boks da tabelltoer Levante ble holdt til 1-1 borte mot bunnlaget Espanyol. Barcelona-kvinnene vant La Liga også forrige sesong.

  Barcelona har vunnet samtlige 26 seriekamper laget har spilt denne sesongen. Målscoren er utrolige 128-5.

  Graham Hansen og lagvenninnene er også klare for mesterligafinalen mot Chelsea. Den spilles på Gamle Ullevi i Göteborg 16. mai.

  4sX4l9kqr4w
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Fortsatt gullhåp for Engen

  Toppkampen i Bundesliga mellom Wolfsburg og Bayern München endte 1-1. Dermed beholder Bayern forspranget på to poeng når to serierunder gjenstår.

  Fram til det 82. spilleminutt så det imidlertid ut til så det ut til at Bayern München skulle stikke av med alle tre poengene. I så fall hadde gullkampen i realiteten vært avgjort. Men takket være utligninge fra Ewa Pajor, kan Ingrid Syrstad Engen og Wolfsburg fortsatt bli mestere.

  Ingrid Syrstad Engen
  Foto: VILLAR LOPEZ / Reuters
 • Brann-spiller i karantene

  Brann-spilleren Kasper Skaanes (26) blir ikke å se mot Viking i søndagens eliteserieåpning. En nærkontakt i hans husstand har fått påvist koronasmitte, melder NTB.

  Ved ankomst i Stavanger har hele Brann-troppen blitt hurtigtestet. Alle prøvene kom tilbake negative.

  – Vi har vært i kontakt med NFF og har fått beskjed om at kveldens kamp mot Viking spilles som planlagt. Kasper har ingen symptomer, men han må likevel i karantene. Han skal testes igjen i begynnelsen av neste uke, sier Brann-lege Magnus Myntevik til klubbens nettside.

  51Svha46HpI
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal