NRK Meny
Normal

Klar for revansje

Ragnhild Kvarberg satt hjemme og spiste penicillin mens resten av de norske utøverne reiste til Japan. Men nå er hun på offensiven og klar for onsdagens 1500- meterkvalifisering.

Ragnhild Kvarberg
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Under NM for vel 14 dager siden stormet 26-åringen ut av arenaen i Askim oppløst i tårer etter å ha blitt kraftig slått av Kristine Eikrem Engeset på spesialdistansen sin.

- Jeg fikk verdens dårligste opplevelse i NM. Hvor mye eller om sykdommen jeg slet med før og under NM har satt meg tilbake, vet jeg ikke. Det kan jeg nok si mer om etter forsøket på 1500-meteren, sier Kvarberg.

Hun har 4.07,14 som personlig rekord og 4.08,11 fra Florø som årsbeste denne sesongen. Dersom hun løper opp mot sitt aller beste, har hun en ørliten sjanse til å bli med til semifinalene på Nagai stadion.

- Jeg har sett på statistikken og funnet ut at de som er gått videre til semifinalene i alle VM som er arrangert, ikke har løpt svakere enn mellom 4.08 og 4.10. Det betyr at jeg må være forberedt på at det kommer til å gå ganske sakte i starten, og så blir det spurtoppgjør, sier Kvarberg.

 

 

 

Siste nytt

 • Kombinertgutta må hente inn ledelse

  Beste norske under hopprennet i Ramsau ble Jarl Magnus Riiber på en syvendeplass. Han ligger 18 sekunder bak leder Taihei Kato før morgendagens langrenn.

  Verdenscupleder Espen Andersen går ut som nummer ni, tjue sekunder bak Kato.

  Finland Nordic Combined
  Foto: Heikki Saukkomaa / AP
 • 3.-plass på Mowinckel

  Ragnhild Mowinckel kjørte inn til en suveren 3.-plass under dagens Super-G i Val d'Isere i Frankrike. Hun kom 39 hundredeler bak vinneren Lindsey Vonn. 25-åringen jubler i målområdet. Italienske Sofia Goggia tok andreplassen.

  Solid av Ragnhild Mowinckel
 • Neymar klar for å møte Rennes

  Neymar, som dro tre dager tilbake til Brasil tidligere denne uken, bør være spilleklar for Paris Saint-Germain denne helgen, mener trener Unai Emery. Neymar fløy til Brasil på grunn av et «familieproblem» og returnerte til Paris onsdag, skriver NTB.

  Neymar
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Super-G kvinner
V-cup langrenn: 10 km fri teknikk, kvinner
V-cup kombinert, hopp
V-cup skiskyting: Jaktstart kvinner
V-cup alpint: Utfor, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Utfor menn
V-cup alpint: Utfor menn
V-cup hopp: Laghopp kvinner
V-cup langrenn: 15 km fri teknikk, menn