Kulusevski tilbake i trening

En av Sveriges største EM-profiler, Dejan Kulusevski, er onsdag i gang med å trene igjen etter å ha vært ute med koronasmitte.

Det svenske landslaget er for øyeblikket i EM-basen i Göteborg og trener individuelt før de skal trene kollektivt igjen torsdag. Deretter reiser laget til St. Petersburg, der de skal spille mot Slovakia fredag.

– Dejan Kulusevski er tilbake i troppen og kommer til å begynne å trene individuelt i dag. Spillerne har treningsfri i dag og tar seg av restitusjonen på egen hånd, sier den svenske pressesjefen Jakob Kakembo Andersson ifølge Expressen.

Dejan Kulusevski
Foto: Jonathan Nackstrand / AFP

Sportsnyheter

Tokyo Olympics Athletics

OL-drama for Iuel – full forvirring i semifinalen: – Jeg reagerte på et eller annet

Først falt Amalie Iuel under oppvarmingen. Så tjuvstartet hun, men fikk likevel starte semifinalen. 27-åringen kom inn på sisteplass, og resultatlista viste først at hun var diskvalifisert. Det ble endret.

Siste nytt

 • Ny remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spelte remis med svarte brikker i parti to mot Jan-Krzysztof Duda i verdscupsemifinalen i Sotsji. Det utvidar sjakkoppgjeret med ein dag til.

  Etter snautt fem timar ved sjakkbrettet vart rivalane samde om remis. Partiet hadde då komme opp i 65 trekk, medan det søndag vart poengdeling etter 32 trekk.

  Duellantane står likt med eitt poeng kvar etter to strake remis. Tysdag går dei dermed frå langsjakk til hurtigsjakk for å kåre ein vinnar. Ved framleis poenglikskap held semifinalen fram med lynsjakk og eventuelt armageddon.

  Norway Chess 2020
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • – Tottenham vil bøtelegge Kane

  Sky Sports melder mandag kveld at Tottenham planlegger å bøtelegge superspiss Harry Kane fordi 28-åringen ikke møtte opp til trening i dag.

  England-kapteinen skal angivelig ønske seg bort fra klubben, og ifølge flere engelske medier takket Tottenham nei til et bud på 100 millioner pund fra Manchester City tidligere i sommer.

  Spurs skal ifølge Sky Sports være «skuffet» over at Kane ikke møtte opp til trening i dag.

  Kane
  Foto: Ettore Ferrari / AP
 • Transkvinne-vektløftar missa i alt

  Vektløftaren Laurel Hubbards deltaking som den første transkvinna i individuelle øvingar i OL, fekk brei førehandssomtale. Men måndag blei ho slått ut etter tre forsøk.

  43-åringen fra New Zealand feila i alle sine forsøk i rykk i +87-kilosklassen.

  Vektløftaren, som blei fødd som mann og konkurrerte i herreturneringar fram til 2012, mislykkast først på 120 kilo, og deretter to gonger på 125.

  Fleire tidligere og noverande utøvarar har reagert på at newzealenderen fekk delta i OLs kvinneklasse.

  Men ikkje alle transkvinner er ute av OL. Hubbard har fått mest omtale, men på Canadas kvinnelag i fotball spelar Quinn.

  Ho blei den første opne transkvinna i OL, ettersom ho spela Canadas første kamp 21. juli, og blir også den aller første til å ta medalje, fordi Canada er klar for finale.

  Ho spela også i OL i Rio, men då hadde ho enno ikkje stått fram som transkvinne.

  Laurel Hubbard, transkvinne
  Foto: Seth Wenig / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal