Krog kopierte Val di Fiemme-triumfen

Magnus Krog plukket sekunder i langrennet og tok sin tredje verdenscupseier i karrieren.

Magnus Krog tok sin andre etappeseier i verdenscupen, med Jørgen Graabak på andreplass.

SE VIDEO: Her går Magnus Krog i mål til sin tredje verdenscupseier.

Etter hoppkonkurransen lå Magnus Krog startet på en femteplass. Han gikk ut ett minutt og fire sekunder bak verdenscupleder Eric Frenzel.

Ny seier i Italia

Tyskeren slet tydelig med dårlige ski i de italienske skogene. Dermed kunne en Krog i storform plukke sekunder etter sekunder.

Trønderen trives tydeligvis meget godt i Val di Fiemme. På samme tid i fjor tok han sin første verdenscupseier, på den indivinuelle distansen søndag.

Da velgte like så godt nordmannen å feire triumfen med sesongens andre, og karrierens tredje, verdenscupseier.

Sjette strake på Graabak

Bak Krog gikk også en annen nordmann et godt langrenn. Jørgen Graabak har vist meget god form den siste tiden og ble gående i en større gruppe bak og jakte.

Men det var et fall som skulle gi trønderen muligheten til å stikke ifra. I utforsvinen faller Klapfer og drar med seg Riessle (se video) og Graabak kan gå alene til mål med en andreplass.

Tyske Klapfer falt rett før målstreken og det kostet ham mye.

SE VIDEO: Her sikrer Graabak tredjeplassen

– Om vi regner med teamsprintene er dette Graabaks sjette strake seier i Val di Fiemme, påpeker NRKs kommentator etter rennet.

Sammenlagtseier til Frenzel

Eric Frenzel kunne allerede før dagens konkuranse juble for sammenlagtseieren i verdenscupen.

Grunnen er at utfordreren Akito Watabe ble sengeliggende med feber denne helgen. Dermed mistet for mange poeng til den suverene tyskeren.

Siste nytt

 • Hegerberg har giftet seg

  Ada Hegerberg (23) har giftet seg med Lech Poznan-spiller Thomas Rogne (28). Det forteller hun selv på Instagram. – Overveldet etter å ha giftet meg med mitt livs kjærlighet og å ha delt vår spesielle dag med familien og våre nærmeste venner, skriver Hegerberg. Paret forlovet seg i juni i fjor.

 • Hør Ruud i 1. runde av French Open

  Casper Ruud starter straks kampen mot Ernests Gulbis på det røde dekket i 1. runde av French Open. Du kan høre hele kampen på NRK Sport eller i dette videovinduet.

  Direkte fra den første runden i Rolan Garros. 
Komm.: Carl Andreas Wold.
 • Idretten vil kriminalisere doping

  Norges Idrettsforbund vedtok søndag at de skal jobbe for å kriminalisere doping og dopernes bakmenn. NIF ønsker at den økonomiske gevinsten ved doping skal bli sett på som bedrageri.

  Det var Oslo Idrettskrets som foreslo dette for idrettstinget.

  Sveinung Oftedal
  Foto: Nina Didriksen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal