Krog kopierte Val di Fiemme-triumfen

Magnus Krog plukket sekunder i langrennet og tok sin tredje verdenscupseier i karrieren.

Magnus Krog tok sin andre etappeseier i verdenscupen, med Jørgen Graabak på andreplass.

SE VIDEO: Her går Magnus Krog i mål til sin tredje verdenscupseier.

Etter hoppkonkurransen lå Magnus Krog startet på en femteplass. Han gikk ut ett minutt og fire sekunder bak verdenscupleder Eric Frenzel.

Ny seier i Italia

Tyskeren slet tydelig med dårlige ski i de italienske skogene. Dermed kunne en Krog i storform plukke sekunder etter sekunder.

Trønderen trives tydeligvis meget godt i Val di Fiemme. På samme tid i fjor tok han sin første verdenscupseier, på den indivinuelle distansen søndag.

Da velgte like så godt nordmannen å feire triumfen med sesongens andre, og karrierens tredje, verdenscupseier.

Sjette strake på Graabak

Bak Krog gikk også en annen nordmann et godt langrenn. Jørgen Graabak har vist meget god form den siste tiden og ble gående i en større gruppe bak og jakte.

Men det var et fall som skulle gi trønderen muligheten til å stikke ifra. I utforsvinen faller Klapfer og drar med seg Riessle (se video) og Graabak kan gå alene til mål med en andreplass.

Tyske Klapfer falt rett før målstreken og det kostet ham mye.

SE VIDEO: Her sikrer Graabak tredjeplassen

– Om vi regner med teamsprintene er dette Graabaks sjette strake seier i Val di Fiemme, påpeker NRKs kommentator etter rennet.

Sammenlagtseier til Frenzel

Eric Frenzel kunne allerede før dagens konkuranse juble for sammenlagtseieren i verdenscupen.

Grunnen er at utfordreren Akito Watabe ble sengeliggende med feber denne helgen. Dermed mistet for mange poeng til den suverene tyskeren.

Siste nytt

 • Nordtveit-tap i Fulham-debuten

  Håvard Nordtveit debuterte for Fulham mot gamleklubben West Ham, men tapte til slutt 3-1. Ryan Babel gav Fulham leiinga, men Chicharito, Issa Diop og Michail Antonio snudde kampen.

  Nordtveit spela heile kampen, og fekk kneet på ballen som gav West Ham utlikning, men klarte ikkje å hindre scoring.

  I den andre kampen fredag scora Gerard Deloufeu tre og Troy Deeney to då Watford banka Cardiff 5-1.

  Håvard Nordtveit
  Foto: DAVID KLEIN / Reuters
 • Semenya-høring avsluttet

  Idrettens voldgiftsrett (CAS) avsluttet fredag en ukelang høring i saken Caster Semenya har anlagt mot Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF). En avgjørelse vil bli fattet senest 26. mars. Spørsmålet til behandling er om kvinnelige utøvere som i likhet med Semenya har naturlig høyt testosteronnivå skal være nødt til å bruke hormonnedsettende medisin for å få lov til å konkurrere som kvinne i eliteidrett.

  Caster Semenya i CAS
  Foto: Laurent Gillieron / AP
 • Arboine klar for Sarpsborg 08

  Pablo Arboine er klar for Sarpsborg 08, melder klubben på sine hjemmesider. Den 20 år gamle midtstopperen, som også kan spille som back, debuterte nylig for Costa Ricas landslag. Han ankom Sarpsborgs treningsleir i spanske Marbella fredag.

  Pablo Arboine
  Foto: Ezequiel Becerra / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal