Kristoffersen vurderer å legge opp

Marthe Kristoffersen sikret NM-gull i lagsprinten på Beitostølen i dag, men nå vurderer 26-åringen å gi seg på grunn av sykdomsproblemer.

Marthe Kristoffersen

VURDERER Å LEGGE OPP: Marte Kristoffersen (til høyre) vurderer å legge opp. Fire sykdomsperioder siden nyttår er en av grunnene.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

– Planen var å gå meg i form i løpet av sesongen. Da det nærmet seg nyttår begynte jeg å komme i form, men så kom den første sykdommen, og etter det bare fortsetter det. Tilslutt blir det fire sykdomsperioder med antibiotika og styr. Det er absolutt ikke bra, sier Kristoffersen til NRK.

Les også: Harsem: Jeg har vært veldig, veldig langt nede

26-åringen har ikke bestemt seg for om hun går på ski neste sesong. Sykdomsproblemene gjør at den ferske gullvinneren nå vurderer å gi seg.

– Jeg har vurdert det opp og ned, hit og dit. Det handler om at dette skal være artig. Når du blir syk hele tiden, så er det ikke artig lenger. Jeg har gått noen runder med meg selv og vurdert om jeg fortsetter.

Har ikke planer for neste sesong

Du har ikke bestemt deg for om du går på ski neste vinter?

– Nei, jeg har ikke bestemt meg for om jeg går på ski neste sesong, sier hun.

– Men jeg håper og har veldig lyst etter dager som dette. Dager som dette er gull verdt, avslutter Kristoffersen.

Varden, med Marthe Kristoffersen og Kathrine Harsem på laget, sikret NM-gull i lagsprinten i NM på Beitostølen torsdag.

En annen som har vurdert det samme er Kathrine Harsem, men etter dagens gull kom hun med en gladnyhet.

– Jeg har vært veldig, veldig langt nede og motivasjonen har vært på bånn. Jeg har ikke hatt lyst til noen ting. Det har vært tungt mentalt, men jeg satser videre, sier Harsem.

Marthe Kristoffersen / Kathrine Harsem

GULLJENTER: Begge har vært inne på tanken om å legge opp. Den ene vurderer det, mens den andre har bestemt seg for å fortsette videre.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Siste nytt

 • Nygaard avgjorde mot Røa

  Rikke Bogetveit Nygaard scoret det eneste målet da Arna Bjørnar slo Røa 1-0 lørdag. Det avgjørende målet kom noen minutter før pause. Røa slet med å kommme til de store sjansene, mens Meryll Abrahamsen var nære ved å doble for gjestene.

  Norgesmesterskap 2018 i fotball, kvinner, Røa - LSK (3-3)
  Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
 • Ingen Skjelbred mot Stabæk

  Rosenborgs nysignering Per Ciljan Skjelbred spiller ikke søndagens oppgjør mot Stabæk. Leggskaden gjør at han ikke rekker bortekampen i Bærum, bekrefter medisinsk koordinator Haakon Schwabe overfor Adresseavisen.

  Skjelbred
  Foto: Vidar Ruud
 • Carlsen slo Giri etter drama

  Magnus Carlsen vant den første av finalerundene i Chess Masters. Nordmannen avgjorde etter imponerende spill i siste lynsjakkparti, men ikke uten dramatikk.

  For i det andre lynsjakkpartiet mellom Carlsen og Giri røk nettverksforbindelsen til Carlsen. Heldigvis var avbruddet av det korte slaget.

  Like etter dro Carlsen det i land etter sterkt spill i tredje lynsjakkparti. Finalen spilles over tre dager.

  Magnus Carlsen klar for kvartfinale
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Sendeplan

Kl. Program Kanal