NRK Meny
Normal

Kristoffersen sliter med skade: – Ja, jeg er bekymret

Henrik Kristoffersen (21) sliter med store smerter i leggen. Nå begynner han å bli bekymret.

SKI-ALPINE-WORLD-MEN

KJØRER MED SMERTER: Henrik Kristoffersen innrømmer at han er bekymret over en leggskade som er smertefull.

På lørdag ble Aksel Lund Svindal lagt under kniven etter fallet i Kitzbühel. Han mister resten av årets sesong.

Nå viser det seg at det er ikke bare Svindal som kan være ute resten av sesongen. Også Henrik Kristoffersen er på smertegrensa når det gjelder en leggskade, skriver Romerikes Blad.

– Ja, jeg er bekymret. Det skal jeg ærlig innrømme. Man kan alltid håndtere smerten, men når i det du begynner å gå inn på ord som stressbrudd og sånt, så begynner det å bli verre, sier Kristoffersen til NRK om leggskaden.

– Jeg kan bare poppe en voltaren på renndagen

Selv om han innrømmer at han er bekymret over situasjonen påpeker at han smertene som følger med skaden ikke har noe å si for hans del.

– Smerte gir jeg litt blaffen i. Jeg kan bare poppe en voltaren på renndagen og bite tennene sammen, såpass tøff skal jeg klare å være. Vi får se hvordan det utvikler seg. Det blir nytt MR når jeg kommer hjem, sier unggutten med flest verdenscupseire i slålåm i Norge gjennom tidene.

Kjører tirsdagens renn

Smertene setter heller ikke en stopper for neste renn. Tirsdag skal 21-åringen, som har tatt rekord på rekord i årets sesong, kjøre slalåmrennet i Schladming.

– For rennet i morgen er det ingen fare. Jeg kjenner ikke noe særlig når jeg kjører, men det er ikke noe spesielt bra, det er det ikke, innrømmer Kristoffersen.

Siste nytt

 • Bjørgen måtte utsette høydeopphold

  Marit Bjørgen har vært smittet av streptokokker og måtte utsette avreisen til landslagets høydesamling i Val Senales, skriver Adresseavisen. 37-åringen skulle egentlig slutte seg til landslaget i Italia onsdag, men ankommer først søndag, skriver avisen.

  Bjørgen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Márquez økte VM-ledelsen

  Marc Márquez har 33 poeng til nestemann i VM-sammendraget etter å ha kjørt inn til en overlegen seier i Australias Grand Prix i roadracing. Triumfen sørget for at Márquez har ytterligere 22 poeng ned til Andrea Dovizioso i sammendraget, skriver NTB.

  Marquez
  Foto: Andy Brownbill / AP
 • Zekhnini ute av kamptroppen igjen

  Etter å ha returnert til kamptroppen til Fiorentina til forrige serierunde, er Rafik Zekhnini ute av varmen igjen til søndagens Serie A-kamp mot Benevento, melder NTB. Zekhnini og co. står med ti poeng etter tre seirer, én uavgjort og fire tap.

  Zekhnini
  Foto: Paul White / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien fotball: Brann - Rosenborg