NRK Meny
Normal

Kristoffersen sliter med skade: – Ja, jeg er bekymret

Henrik Kristoffersen (21) sliter med store smerter i leggen. Nå begynner han å bli bekymret.

SKI-ALPINE-WORLD-MEN

KJØRER MED SMERTER: Henrik Kristoffersen innrømmer at han er bekymret over en leggskade som er smertefull.

På lørdag ble Aksel Lund Svindal lagt under kniven etter fallet i Kitzbühel. Han mister resten av årets sesong.

Nå viser det seg at det er ikke bare Svindal som kan være ute resten av sesongen. Også Henrik Kristoffersen er på smertegrensa når det gjelder en leggskade, skriver Romerikes Blad.

– Ja, jeg er bekymret. Det skal jeg ærlig innrømme. Man kan alltid håndtere smerten, men når i det du begynner å gå inn på ord som stressbrudd og sånt, så begynner det å bli verre, sier Kristoffersen til NRK om leggskaden.

– Jeg kan bare poppe en voltaren på renndagen

Selv om han innrømmer at han er bekymret over situasjonen påpeker at han smertene som følger med skaden ikke har noe å si for hans del.

– Smerte gir jeg litt blaffen i. Jeg kan bare poppe en voltaren på renndagen og bite tennene sammen, såpass tøff skal jeg klare å være. Vi får se hvordan det utvikler seg. Det blir nytt MR når jeg kommer hjem, sier unggutten med flest verdenscupseire i slålåm i Norge gjennom tidene.

Kjører tirsdagens renn

Smertene setter heller ikke en stopper for neste renn. Tirsdag skal 21-åringen, som har tatt rekord på rekord i årets sesong, kjøre slalåmrennet i Schladming.

– For rennet i morgen er det ingen fare. Jeg kjenner ikke noe særlig når jeg kjører, men det er ikke noe spesielt bra, det er det ikke, innrømmer Kristoffersen.

Siste nytt

 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Duell mellom Klæbo og Northug

  Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i Mosjøen neste lørdag. Også langrennsløpere som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl og Katrine Harsem er påmeldt.

  NM ski del 2 Alta
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Allsvenskan-spiller dopingtatt

  En Sirius-spiller har avlagt positiv dopingprøve i serieåpningen i Allsvenskan mot Hammarby, skriver Aftonbladet. Klubben fikk beskjed om den positive prøven onsdag formiddag, og torsdag ble spilleren utestengt med umiddelbar virkning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal