NRK Meny
Normal

Kristoff overlegen i Frankfurt - hyller opptrekkeren

Alexander Kristoff var overlegen og vant med flere sykkellengder i Frankfurt.

CYCLING-BEL-DE PANNE

OVERLEGEN: Kristoff hadde god kontroll i innspurten.

Foto: KRISTOF VAN ACCOM / Afp

Men nordmannen innrømmer at han slet underveis og hadde krampetendenser.

– Jeg hadde nok krefter på slutten, men jeg slet på de lokale rundene. Jeg var redd for at krampa skulle ta meg. Heldigvis gikk det bra, sier Kristoff til tysk TV.

I spurten var Kristoff suveren og gikk over målstreken med Maxi Richeze og Sam Bennett et lite stykke bak, men det var ingen selvfølge at han holdt følge med gruppen i front.

Gir mye av æren til opptrekkeren

– Det var tøft. Lagkameraten min Viatsjeslav Kuznetsov hjalp meg frem. Uten han ville jeg ikke klart å være i front før spurten, sier en fornøyd Kristoff om en av sine viktige opptrekkere.

Det er godt nytt for Kristoff for det er ikke mer enn en måned siden han var forbannet på lagkamaeratene sine i Milan-Sanremo.

– Dessverre ble jeg felt av mitt eget lag, sa Kristoff den gangen.

Hendelsen Kristoff snakker om er da Jacobo Guarnieri kom på venstre side for Kristoff og ropte på han. Nordmannen slang seg på, men fikk ikke beskjed om at han var helt på grensen og ikke hadde mer å kjøre for.

– Han burde ha gitt signal om at han var helt på «limit», sa Kristoff.

Dette var Kristoff første ritt siden han kjørte Paris-Robaox.

Siste nytt

 • Salah nærmer seg scoringsrekord

  Liverpools Mohamed Salah kan bli den spilleren gjennom tidene med flest mål i én og samme Premier League-sesong. Han har 28 seriemål på 31 kamper. Det er kun seks mål fra rekorden. Med sju gjenværende seriekamper kan Salah tukte rekorden, melder NTB.

  Mohamed Salah
  Foto: Paul Ellis / AFP
 • Disse jentene får gå i Tyumen

  Tiril Kampenhaug Eckhoff, Marte Olsbu, Synnøve Solemdal, Ingrid Landmark Tandrevold og Hilde Fenne får gå verdenscupavslutningen i Tyumen.

  World Cup Skiskyting kvinner 15 km
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Bjørndalen med i troppen til Tyumen

  Ole Einar Bjørndalen får med seg Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Erlend Øvereng Bjøntegaard, Lars Helge Birkeland, Henrik L`Abée-Lund, Fredrik Gjesbakk og Vetle Sjåstad Christiansen til verdenscupavslutningen i Tyumen denne uka.

  Ole Einar Bjørndalen
  Foto: Sven Hoppe / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag