NRK Meny
Normal

Kristoff overlegen i Frankfurt - hyller opptrekkeren

Alexander Kristoff var overlegen og vant med flere sykkellengder i Frankfurt.

CYCLING-BEL-DE PANNE

OVERLEGEN: Kristoff hadde god kontroll i innspurten.

Foto: KRISTOF VAN ACCOM / Afp

Men nordmannen innrømmer at han slet underveis og hadde krampetendenser.

– Jeg hadde nok krefter på slutten, men jeg slet på de lokale rundene. Jeg var redd for at krampa skulle ta meg. Heldigvis gikk det bra, sier Kristoff til tysk TV.

I spurten var Kristoff suveren og gikk over målstreken med Maxi Richeze og Sam Bennett et lite stykke bak, men det var ingen selvfølge at han holdt følge med gruppen i front.

Gir mye av æren til opptrekkeren

– Det var tøft. Lagkameraten min Viatsjeslav Kuznetsov hjalp meg frem. Uten han ville jeg ikke klart å være i front før spurten, sier en fornøyd Kristoff om en av sine viktige opptrekkere.

Det er godt nytt for Kristoff for det er ikke mer enn en måned siden han var forbannet på lagkamaeratene sine i Milan-Sanremo.

– Dessverre ble jeg felt av mitt eget lag, sa Kristoff den gangen.

Hendelsen Kristoff snakker om er da Jacobo Guarnieri kom på venstre side for Kristoff og ropte på han. Nordmannen slang seg på, men fikk ikke beskjed om at han var helt på grensen og ikke hadde mer å kjøre for.

– Han burde ha gitt signal om at han var helt på «limit», sa Kristoff.

Dette var Kristoff første ritt siden han kjørte Paris-Robaox.

Siste nytt

 • Ronaldo ble årets spiller

  Cristiano Ronaldo ble kåret til årets spiller under FIFAs prisutdelingsgalla i London mandag. Real Madrid-stjernen har vunnet priser på løpende bånd de siste sesongene. Mandag stakk han av med en ny gjev utmerkelse – i kamp med Barcelonas Lionel Messi og Paris Saint-Germains Neymar.

  FBL-FIFA-AWARDS
  Foto: GLYN KIRK / AFP
 • Real Madrid-tungt «årets lag»

  Årets lag ble ikke overraskende svært Real Madrid-tungt. Forrige sesongs mesterligavinnere var representert med seks spillere: Gianluigi Buffon - Dani Alves, Sergio Ramos, Leonardo Bonucci, Marcelo - Luka Modric, Toni Kroos, Andres Iniesta - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar.

  Britain The Best FIFA Awards
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal