Kristoff: – Det gikk litt i dass

Det ble nederlandsk seier i Tour of Norway i dag. Alexander Kristoff og de andre klarte ikke å hente bruddet som gikk.

Kristoff

Alexander Kristoff ble nummer tre i dagens etappe av Tour of Norway.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

– Jeg hadde håpet å vinne, så det gikk litt i dass, men sykkelløp er sykkelløp. De andre klarte akkurat å holde unna for oss så det var dumt, men sånn er det, sier Alexander Kristoff til NRK etter målgang.

Uten radio på øret visste ikke Kristoff om han hadde vunnet eller ikke da han syklet i mål, men ble raskt klar over at nederlandske Marc de Maar og polakken Maciej Paterski hadde rullet i mål kun noen sekunder foran.

– Vi fikk litt mindre hjelp i dag, pluss at vi hadde vi mistet en mann med kragebeinsbrudd i går. Det er veldig små lag her, så når du mister en i tillegg da, så blir det vanskelig å kontrollere, forteller Kristoff.

Kristoff må dermed gi fra seg ledertrøya.

Nederlandske Marc de Maar strålte som en sol etter målgang.

Med tjue kilometer igjen til mål begynte alt å fungere, og vi ga full gass. Jeg forsøkte å kjøre fra Paterski med fire, fem kilometer igjen, men han var veldig sterk han også. Det var nært, men det betyr ikke noe hvor mye man vinner med så lenge man vinner, sa de Maar i et intervju med TV 2 etter seieren.

Siste nytt

 • Zlatan trente med Hammarby

  Zlatan Ibrahimovic trente skjærtorsdag med Hammarby, som svensken eier 25 prosent av. Hammarby-sportssjef Jesper Jansson forteller at spissen har vært hjemme i Stockholm noen dager og ville trene litt med ball, skriver NTB. 38-åringen har kontrakt med Milan ut sesongen, men det er foreløpig uvisst om svensken fortsetter karrieren eller ikke.

  Zlatan
  Foto: Henrik Montgomery / AP
 • Fra KooKoo til Färjestad

  Den norske landslagskeeperen Henrik Haukeland (25) forlater finske KooKoo og har signert for svenske Färjestad.

  Färjestad ble nummer to i den svenske serien denne sesongen.

  ISHOCKEY-VM 2019 NORGE-LATVIA
  Foto: Claudio Bresciani/tt Nyhetsbyrån / NTB scanpix
 • Uendret for Norge på FIFA-rankingen

  Norge er verdens 44. beste landslag, skal vi tro FIFA-rankingen som ble publisert torsdag. Det er ingen endringer blant de 50 øverste nasjonene. Belgia topper fortsatt foran Frankrike og Brasil.

  44.-plass er Norges høyeste posisjon siden 2013.

  EM-kvalifisering fotball menn: Norge - Malta
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal