NRK Meny

Kristoff med hovedfeltet

Alexander Kristoff har slitt med mageproblemer de siste dagene, og fryktet at han måtte bryte. Opp det andre av sju fjell på dagens etappe satt nordmannen med hovedfeltet.

Det har vært litt regn på dagens etappe, noe som blant annet har sendt nummer tre i sammendraget, Tiago Machado, i bakken. Han veltet ned fra fjellet Petit Ballon. Meldingene kom først på at han brøt, men han er tilbake på sykkelen,

Alberto Contador falt også stygt og måtte få behandling og bytte en sko. Sammenlagtfavoritten kom tilbake på sykkelen, men ligger fire minutter bak hovedfeltet med 94 kilometer igjen.

Siste nytt

 • Torsdagens utfortrening også avlyst

  Torsdagens planlagte gjennomkjøring av utforløypa i Lake Louise måtte avlyses. Arrangøren vil spare på traseen til helgens øvelser. Også onsdag ble utfortreningen avlyst fordi snøen som falt tidligere i uken hadde gjort traseen for bløt.

  jansrud
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • FIS lar russerne gå verdenscup

  De seks russiske langrennsløperne som er livstidsutestengt fra OL av IOC, får gå verdenscupåpningen i Ruka i helgen. FIS' dopingpanel vil avvente bevismateriale fra IOC før det eventuelt ønsker å utestenge utøverne, skriver de i en pressemelding.

  Belog og Legkov
  Foto: Pierre Teyssot / Afp
 • Bekreftet: Thoresen til Russland

  Storhamar bekrefter på sine nettsider at Patrick Thoresen vender tilbake til SKA St. Petersburg i KHL. – Vi ønsker Patrick masse lykke til i jakten på sitt 3. Gagarin cup-trofe, skriver klubben. Han spiller sin siste kamp for Storhamar på søndag.

  Hockey Classic: GET-Ligaen: Lillehammer - Storhamar
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal