Hopp til innhold

Kristoff klar for Uno-X

Den norske sykkelstjerna Alexander Kristoff er klar for Uno-X. Det bekrefter laget på sin Twitter-konto.

– Det er på tide å komme hjem, og jeg kan ikke vente på at 2023 skal starte, sier Kristoff i pressemeldingen til det norske sykkellaget.

– Det var nå eller aldri om jeg skulle være med på dette prosjektet med et norsk lag i løpet av karrieren. Det var nå jeg hadde sjansen, sier Kristoff om overgangen til TV 2.

Han har i år syklet for det belgiske laget Intermarché-Wanty-Gobert.

Kristoff står med tre etappeseire i Tour de France, samt seire i klassikere som Flandern Rundt og Milan-San Remo.

Han forteller at han har skrevet under på en treårskontrakt med Uno-X, som foreløpig ikke har blitt invitert til Tour de France.

– Det er den lengste kontrakten jeg noensinne har signert, faktisk. Det var også noe av grunnen til at jeg valgte Uno-X fremfor Intermarche. Intermarche ville ikke strekke seg så langt, sier han.

Alexander Kristoff
Foto: MARTIN SYLVEST / AFP

Siste nytt

 • VG: Fide etterforsker Carlsen og Niemann

  Det internasjonale sjakkforbundet (Fide) har startet en etterforskning av både Magnus Carlsen og Hans Niemann, skriver VG. Nordmannen har beskyldt amerikaneren for å jukse ved flere anledninger.

  Fides kommisjon for fair play bekrefter dette overfor t-online, melder avisen. Der sier Fide at de vil sjekke om det er nok fakta til å rettferdiggjøre en anklage om juks, og hvis de konkluderer med det så vil de finne en passelig straff gjennom Fides etiske og disiplinære komité. De ønsker også å undersøke om det har kommet falske anklager.

  Det var tidligere denne uken at Carlsen publiserte et innlegg.

  Niemann og Carlsen
  Foto: NRK/AFP
 • Norge startet med storseier

  Norges håndballkvinner fikk en svært god start på firenasjonersturneringen, Golden League, i Danmark da de slo Sveits 39–22. Veronica Kristiansen ble toppscorer med sju mål.

  – Vi fikk løpt mye og også trent litt med litt lavere fart i angrep. Og så synes jeg det er gøy å se de nye (spillerne) utpå der, sier hun til NTB.

  Norge møter også Nederland og Danmark i turneringen. EM starter i Slovenia allerede 4. november.

  Norge håndball
  Foto: Bo Amstrup / NTB
 • TV 2: Besseberg til stede i retten

  Økokrim gjennomførte torsdag vitneavhør i korrupsjonsetterforskningen mot Anders Besseberg. Den tidligere IBU-presidenten var selv til stede i Oslo tingrett, melder TV 2.

  – Det ble gjennomført bevisopptak med et utenlandsk vitne i dag. Det skjedde i et rettsmøte som gikk for lukkede dører. Derfor kan ingen ytterligere kommentar gis, sier påtaleansvarlig Marianne Djupesland til TV 2.

  Kanalen skriver at Besseberg var til stede sammen med sin forsvarer Mikkel Toft Gimse, og at de hadde anledning til å stille spørsmål til vitnet.

  – Det er ikke noe nytt som har dukket opp, sier Gimse til TV 2.

  Besseberg er siktet for grov korrupsjon i tiden som IBU-president.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting. Besseberg.
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste