Solskjær etter tapet: – Det er surt og bittert

En skuffet Ole Gunnar Solskjær måtte dra hjem fra hjembyen Kristiansund uten poeng.

Eliteserien fotball 2018:

JUBLER FOR SEIER: Kristiansund sikret tre poeng i oppgjøret mot Molde.

Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi gir fra oss en sjanse til å henge med. Det var en sjanse til å henge med i toppen og bli kvitt Kristiansund, sier Solskjær til Eurosport.

Molde har på ingen måte innfridd forventningene denne sesongen og trengte poeng mot fylkesrival Kristiansund om de skulle beholde kontakten med toppen av tabellen i Eliteserien.

Det skulle imidlertid vise seg å bli en vanskelig oppgave for bortelaget.

Ole Gunnar Solskjær

TAP: Ole Gunnar Solskjær lyktes ikke å vinne over fylkesrivalen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Jevnspilt omgang

De første 45 minuttene endte målløst i Kristiansund etter en relativt jevnspilt omgang.
Det tok 57 minutter før vi fikk en scoring i oppgjøret - og det var hjemmelaget som tok ledelsen.

Stian Semb Aasmundsen satte ballen i mål etter et innlegg fra Bendik By på høyrekanten. Dermed økte presset på Molde, som likevel ikke greide å utligne i løpet av kampen.

– Dette er vanvittig deilig, sier målscoreren til Eurosport.

– Det er fantastisk å sitte igjen med seier i en fartsfylt og tett kamp. Det første målet er uhyre viktig å få. Da får vi den fordelen at kampen går inn i vårt spor, vi kan tenke på å forsvare oss og kontre, sier KBK-trener Christian Michelsen til Eurosport.

– Gir fra oss en sjanse

Kristiansund haler dermed innpå Molde med sine 19 poeng. Lørdagens seier er KBKs tredje strake. Molde har 20 poeng og er på en 7.-plass på tabellen.

– Det er surt og bittert. Dette er det viktigste i livet til disse spillerne foruten familien og ungene. Det er en slagen gjeng som sitter der inne (i garderoben, red. anm.), og sånn er det med meg også, sier en skuffet Ole Gunnar Solskjær.

Molde må konstatere at den svake borteformen fortsetter. Solskjærs menn har kun vunnet én av de seks bortekampene så langt denne sesongen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Magnus Carlsen med ny siger

  Etter Carlsen sin imponerande siger mot Richard Rapport søndag, leiar nordmannen storturneringa Wijk an Zee, saman med Viswanathan Anand. Carlsen har tre sigrar og fem remis. Måndag er det kviledag i Nederland, før han tysdag møter Samuel Shankland.

  Ny siger
  Foto: Koen Suyk / AFP
 • Manchester City lekte seg til seier

  Liverpool la lørdag press på utfordrer Manchester City, men i dag svarte de lyseblå med å valse over Huddersfield 3–0 på bortebane. Mål av Danilo, Raheem Sterling og Leroy Sané var nok til å sikre tre poeng for Pep Guardiolas menn.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Sollied fikk sparken i Lokeren

  Trond Sollieds tid som trener i belgiske Lokeren er over, det melder TV 2. Han fikk bare ti kamper før det var slutt: To seire, én uavgjort og sju tap. Klubben ligger sist i den belgiske serien. Dette var Sollieds første trenerjobb på fem år.

  Trond Sollied
  Foto: VIRGINIE LEFOUR / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup hopp: Menn
Vinterstudio
V-cup hopp: 2. omgang, menn
Sport i dag
Sportsrevyen
VM håndball menn: Norge - Egypt