NRK Meny
Normal

Solskjær etter tapet: – Det er surt og bittert

En skuffet Ole Gunnar Solskjær måtte dra hjem fra hjembyen Kristiansund uten poeng.

Eliteserien fotball 2018:

JUBLER FOR SEIER: Kristiansund sikret tre poeng i oppgjøret mot Molde.

Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi gir fra oss en sjanse til å henge med. Det var en sjanse til å henge med i toppen og bli kvitt Kristiansund, sier Solskjær til Eurosport.

Molde har på ingen måte innfridd forventningene denne sesongen og trengte poeng mot fylkesrival Kristiansund om de skulle beholde kontakten med toppen av tabellen i Eliteserien.

Det skulle imidlertid vise seg å bli en vanskelig oppgave for bortelaget.

Ole Gunnar Solskjær

TAP: Ole Gunnar Solskjær lyktes ikke å vinne over fylkesrivalen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Jevnspilt omgang

De første 45 minuttene endte målløst i Kristiansund etter en relativt jevnspilt omgang.
Det tok 57 minutter før vi fikk en scoring i oppgjøret - og det var hjemmelaget som tok ledelsen.

Stian Semb Aasmundsen satte ballen i mål etter et innlegg fra Bendik By på høyrekanten. Dermed økte presset på Molde, som likevel ikke greide å utligne i løpet av kampen.

– Dette er vanvittig deilig, sier målscoreren til Eurosport.

– Det er fantastisk å sitte igjen med seier i en fartsfylt og tett kamp. Det første målet er uhyre viktig å få. Da får vi den fordelen at kampen går inn i vårt spor, vi kan tenke på å forsvare oss og kontre, sier KBK-trener Christian Michelsen til Eurosport.

– Gir fra oss en sjanse

Kristiansund haler dermed innpå Molde med sine 19 poeng. Lørdagens seier er KBKs tredje strake. Molde har 20 poeng og er på en 7.-plass på tabellen.

– Det er surt og bittert. Dette er det viktigste i livet til disse spillerne foruten familien og ungene. Det er en slagen gjeng som sitter der inne (i garderoben, red. anm.), og sånn er det med meg også, sier en skuffet Ole Gunnar Solskjær.

Molde må konstatere at den svake borteformen fortsetter. Solskjærs menn har kun vunnet én av de seks bortekampene så langt denne sesongen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • West Ham sikret seg franske Diop

  West Ham har signert den franske midtstopperen Issa Diop. 21-åringen hentes fra Toulouse og har signert en femårskontrakt. Premier League-klubben har ikke oppgitt overgangssummen, men ifølge britiske medier er den rundt 22 millioner pund (238 millioner kroner).

   Issa Diop
  Foto: Regis Duvignau / Reuters
 • Salah starter mot Russland

  Ifølge Egypts lagoppstilling er Mohamed Salah i startoppstillingen til Egypts kamp mot Russland i kveld. Liverpool-spilleren har vært ute med en skulderskade, og spilte ikke da Egypt tapte 0-1 for Uruguay.

  Foto: Dmitri Lovetsky / AP
 • Neymar hinket av trening

  Flere melder på Twitter at den brasilianske stjernen Neymar måtte avbryte dagens trening og forlot banen haltende. Neymar rakk akkurat å bli skadefri til VM etter et brudd i foten i mars.

  Neymar
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
Best i verden: Tidenes fotball-VM