Her krasjer BMX-syklisten med kameramannen

Dakota Roches fjerde run i BMX-konkurransen endte på toppen av en forfjamset kameramann.

Det er ikke bare utøverene i X Games som må tåle en trøkk. Kameramannen som filmet BMX-konkurransen i X Games fikk amerikanske Dakota Roche over seg.

Vanligvis skjer det ekstreme på arenaen under X Games. Denne gangen ble en av kameramennene noe ufrivillig involvert i konkurransen.

X Games i Austin er et stort høydepunkt for alle ekstremsportinteresserte og mange tilskuere hadde møtt frem fredag kveld for å se BMX-konkurransen.

Det hadde også flere kameramenn. Og en av de fikk et småekstremt møte med BMX-syklist Dakota Roche.

Amerikaneren snurret 180 grader, trillet baklengs ned fra hoppet og klarte ikke å stoppe før han krasjet inn i en noe uforberedt kameramann.

Både Roche og kameramannen kom uskadet fra sammenstøtet og begge tok det med et smil.

NRK3 sender X Games både lørdag og søndag.

Her er lørdagens program:

19.30 X Games: Rallycross
21.00 X Games: Finale Skateboard Big Air
21.30 X Games: Finale Skateboard Park
23.00 X Games: Finale Motocross Speed & Style

Siste nytt

 • 14 koronasmittet i Sparta

  Ishockeyklubben Sparta fikk tirsdag bekreftet at ytterligere 12 av klubbens spillere har avgitt en positiv koronavirustest. Dermed er det totale antallet smittede i Sarpsborg-klubben oppe i 14, melder TV 2.

  Spartas kommende kamper mot Frisk Asker og Stavanger Oilers er allerede utsatt. Deres neste kamp er planlagt borte mot Lillehammer 3. desember.

  Også spillerne i Manglerud Star må nå i karantene, som følge av at klubben nylig møtte Sparta. Det fører også til utsettelse av kamper. Oslo-klubben skulle møtt Narvik og Lillehammer denne uken.

  Eliteserien ishockey 2020/21: Vålerenga - Sparta Sarpsborg (4-2)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Odd henter to spillere fra Arendal

  Odd har signert to nye spillere. Conrad Wallem og Leopold Wahlstedt kommer begge fra Arendal i 2. divisjon.

  Wallem er midtbanespiller og noterte seg for to kamper for Norges G19-landslag i fjor. 20-åringen har vært på banen for Arendal

  Svenske Wahlstedt er keeper og har spilt samtlige 19 kamper for Arendal denne sesongen. Totalt står han med 43 kamper for sørlandsklubben.

  Begge spillerne er klare for Odd fra og med 1. januar 2021. (NTB).

  lG5RxB81zsE
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Får 7,9 millioner i tapte inntekter

  Norges Fotballforbund fordeler 7,9 millioner kroner på klubbene i 2. divisjon og 3. divisjon som følge av at årets fotball-NM måtte avlyses på grunn av koronaviruset.

  Pengene kommer fra Kulturdepartementets andre krisepakke til idretten og frivilligheten. Fotballforbundet søkte der om kompensasjon på vegne av klubbene som skulle deltatt i cupen.

  3SG-aAIA8ng
  Foto: Audun Braastad / Braastad, Audun

Sendeplan

Kl. Program Kanal