NRK Meny
Normal

Kramer ikke god nok på 1500m

Håpet om å gå 1500m under OL i Vancouver henger i en tynn tråd for Sven Kramer.

Sven Kramer
Foto: Scanpix/AP

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Sven Kramer klarte heller ikke i går å kvalifisere seg til 1500m i verdenscupen.

Nå henger målet om å komme på OL-laget på 1500 i en tynn tråd.

I såkalt ”skate-off” i Nederland i går i kampen om en plass på 1500m-laget ide to neste verdenscupene i Calgary og Salt Lake misset han. Det var SimonKuipers som vant med 1.46,24. Kramer kom inn på 4.plass med 1.47,55.

Løpetgjaldt den 5. og siste plassen på 1500m-laget. 10000 meteren på Hamar på søndag satt nok fortsatt i beina på Kramer.

Kramer fortsetter altså å slite på mellomdistansen. Hans siste mulighet for OL plass på 1500 er løp i romjula i Nederland.

Siste nytt

 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Duell mellom Klæbo og Northug

  Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i Mosjøen neste lørdag. Også langrennsløpere som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl og Katrine Harsem er påmeldt.

  NM ski del 2 Alta
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Allsvenskan-spiller dopingtatt

  En Sirius-spiller har avlagt positiv dopingprøve i serieåpningen i Allsvenskan mot Hammarby, skriver Aftonbladet. Klubben fikk beskjed om den positive prøven onsdag formiddag, og torsdag ble spilleren utestengt med umiddelbar virkning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal