Kramer ikke god nok på 1500m

Håpet om å gå 1500m under OL i Vancouver henger i en tynn tråd for Sven Kramer.

Sven Kramer
Foto: Scanpix/AP

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Sven Kramer klarte heller ikke i går å kvalifisere seg til 1500m i verdenscupen.

Nå henger målet om å komme på OL-laget på 1500 i en tynn tråd.

I såkalt ”skate-off” i Nederland i går i kampen om en plass på 1500m-laget ide to neste verdenscupene i Calgary og Salt Lake misset han. Det var SimonKuipers som vant med 1.46,24. Kramer kom inn på 4.plass med 1.47,55.

Løpetgjaldt den 5. og siste plassen på 1500m-laget. 10000 meteren på Hamar på søndag satt nok fortsatt i beina på Kramer.

Kramer fortsetter altså å slite på mellomdistansen. Hans siste mulighet for OL plass på 1500 er løp i romjula i Nederland.

Siste nytt

 • Ødegaard med tre målgivende

  Vitesse vant 4-1 over Zwolle i den nederlandske æresdivisjonen lørdag og kampen ble avgjort med tre hjørnespark – alle tre signert Martin Ødegaard. Alle hjørnesparkene havnet hos Bryan Linssen som satte inn tre mål. Dauda Mohammed scoret det fjerde.

  Martin Ødegaard
  Foto: Robin Van Lonkhuijsen / AFP
 • Carlsen med sliteseier mot 14-åring

  Magnus Carlsen fikk det tøft i åpningen av storturneringen i Karlsruhe lørdag. Han møtte 14 år gamle Vincent Keymer fra Tyskland, og det tok nesten syv timer og 81 trekk før Carlsen klarte å slå unggutten.

  Magnus Carlsen
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Juventus sikret ligagullet

  Juventus snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Fiorentina og kunne juble for Serie A-gull, fem kamper før slutt. Ligatittelen er klubbens åttende på rad. Alex Sandro og selvmål av German Pezzella sørget for Juventus-seier. Nikola Milenkovic scoret 0-1-målet.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Luca Bruno / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal