NRK Meny
Normal

Kowalczyk med Twitter-stikk etter buing fra norske «fans»

Justyna Kowalczyk slår tilbake etter å ha fått pepper fra norske fans i skiløypen.

Justyna Kowalczyk

PEPPER: Justyna Kowalczyk fikk pepper av norske fans i løypen på Lillehammer.

Foto: Olsen, Geir / NTB scanpix

Justyna Kowalczyk hadde ingen god dag i sporet på Lillehammer lørdag. Den polske skiløperen havnet på en 53. plass.

Under løpet fikk den polske skiløperen pepper av norske fans. Underveis skal hun ha blitt buet på og fått ufine verbale meldinger fra folk langs løypen. Det gjorde henne sint.

– Takker alle mine norske «supportere»

I etterkant av løpet har Kowalczyk lagt ut en frekk melding tilbake til sine norske «fans».

– Jeg takker alle mine norske «supportere» for alle «fuck» og buing langs løypen. Takket slike som dere har jeg lyst å kjempe på alle fronter, skrev polakken på Twitter.

Laster Twitter-innhold

Kowalczyk har uttalt seg svært kritisk mot norske skiløperes bruk av astmamedisin i høst.

Skiløperen kom også med et stikk etter at det ble kjent at Therese Johaug hadde testet positivt på det forbudte stoffet klostebol. Kowalczyk la ut et bilde av pakken med Trofodermin som var det preparatet Johaug brukte mot leppen der hun kommenterte pakken og dopingstempelet.

Satser mot Lahti

Trolig var det grunnen til at polakken fikk reaksjoner mot seg i løypen under lørdagens renn, men det kan virke som det heller inspirerer polakken.

Søndag stiller hun til start på 10 km og søndagens 53. plass var heller ingen stor nedtur for Kowalczyk. Tidligere har skiløperen uttalt at hun ikke ønsker å satse mot VM i Lahti denne sesongen.

Før verdenscuprennet på Lillehammer har hun slitt med kneet, men ønsket å delta i minitouren på grunn av 10 km på søndag siden det er samme distanse som vil gås i Lahti. Derfor har hun stilt i minitouren denne helgen. Fredag røk hun ut av sprinten i kvartfinalen.

Siste nytt

 • Zucca-lagkamerat bytter klubb

  Rick Nash, som seks ganger har vært på All Star-laget i NHL, forlater New York Rangers. Han skal framover spille for Boston Bruins. Det bekrefter Zuccarellos klubb søndag. Nash forsvinner i bytte mot Ryan Spooner, Matt Beleske og Ryan Lindgren.

  NHL: Philadelphia Flyers at New York Rangers
  Foto: Brad Penner / Reuters
 • Pedersen perset på 60 meter hekk

  Isabelle Pedersen satte personlig rekord med tiden 7,92 og ble nummer tre på 60 meter hekk under verdenstourstevnet innendørs i Glasgow søndag. Prestasjonen lover godt foran innendørs-VM i Birmingham. Mesterskapet starter førstkommende torsdag.

  Athletics - Glasgow Indoor Grand Prix
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • Styrer mot stort underskudd

  De foreløpige regnskapstallene fra Norges Cykleforbund viser et underskudd på 17,5 millioner kroner. Egenkapitalen er borte, og sykkel-VM i Bergen får skylden, skriver NTB.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsrevyen
OL-magasin spesial