Kommunestyre sponser skytterkonge

Et enstemmig kommunestyre i Åsnes vedtok mandag kveld å sponse skytteren Kristoffer Sannvoll med 150.000 kroner til deltakelse i OL i Bejing i 2008.

Kristoffer Sannvoll
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

– Veldig, veldig bra. Dette vil inspirere kraftig til satsing framover, sier Sannvoll til avisa Østlendingen.

For 2008 kommer det også et nytt bidrag i tillegg til de 150.000 kronene.

23-åringen ble tidenes yngste skytterkonge for fire år siden.

Kronerulling

Før ordføreren satte møtet mandag, orienterte Sven Gangdal fra Norges Idrettsforbund og tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl om prosjekt ”Åsnes til topps i olympiske leker i Beijing i 2008”, der kommunen skal gi økonomisk hjelp.

Næringslivet i Åsnes er også kontaktet, og det vurderes en kronerulling i kommunen for å støtte skytteren.

- Med de resultatene Kristoffer har vist, vil han med et optimalt opplegg fram mot OL kunne kjempe helt i toppen. Og da må han ha tid til å trene og råd til å hvile, sier Stensbøl til avisa.

 

 

Siste nytt

 • Liverpool mot Monterrey

  Meksikanske Monterrey blir Liverpools semifinale-mostandar i klubb-VM i Qatar. I kvartfinalen i dag slo dei heimelaget Al-Sadd 3-2.

  I den andre semifinale skal søramerikanske Flamengo møte Al Hilal frå Saudi-Arabia. Al Hilal slo tunisiske Esperance 1-0 i kvartfinalen.

  Liverpool og Flamengo hadde walkover fram til semifinalen.

  Flamengo - Al Hilal går 17. desember, Liverpool - Monterrey dagen etter. Finalen går 21. desember.

  Monterrey feirer semi
  Foto: Ibraheem Al Omari / Reuters
 • Moe Wold skal til Spania

  LSK-kaptein Ingrid Moe Wold forlater klubben hun har spilt for i ti år til fordel for en spansk klubb. Hvilken spansk klubb det skal være snakk om ønsker hun ikke å kommentere ennå. – Jeg håper at jeg kan utvikle meg på det, sier hun til LSK.

  Toppserien 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Leicester tapte viktige poeng

  Leicester fikk det ikke helt til å stemme i dagens kamp mot Norwich. Med uavgjort 1-1 tok den åtte kamper lange seiersrekken slutt her. Det betyr også at Liverpool nå har fått en ledelse på 10 poeng til «The Foxes». Også Chelsea misset viktige poeng i dagens kamp mot Bournemouth. Joshua Kings lag vant 1-0 på bortebane etter en VAR-avgjørelse. Dermed ligger Chelsea på en foreløpig fjerdeplass på tabellen i den engelske serien, 20 poeng bak serieleder Liverpool som forlenget sin rekke uten tap ytteligere med 2-0 over Watford. De røde er nå ubeseiret i 34 ligakamper.

  Premier League - Leicester City v Norwich City
  Foto: Andrew Boyers / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal