Hopp til innhold

Kofstad dropper PGA-mulighet – blir værende i Europa

Golfspiller Espen Kofstad drar ikke til Korn Ferry Tour Finals for å spille om en mulighet til å delta i PGA-touren neste år.

Til TV 2 opplyser Kofstad at han ønsker å bli i Europa og spille for å beholde plassen på Europatouren og prøve å kvalifisere seg til sesongfinalen i Dubai.

Britain Golf Wales Open
Foto: Nigel French / AP

Siste nytt

 • Kvinnelandslaget får England-revansj

  Det norske kvinnelandslaget i fotball skal møte England 15. november. I EM-et i sommar enda kampen med eit forsmedeleg 0-8-tap.

  Norges Fotballforbund (NFF) opplyser at kampen skal spelast på spansk jord. England vann EM etter mellom anna å ha slått det norske laget heile 8-0 i gruppespelet.

  I oktober er det sett opp treningskampar mot Brasil og Nederland.

  – Å få møte dei me antek er dei beste og få testa oss på det vi jobbar med, er viktig for oss og noko vi er glade for å få moglegheita til, seier landslagssjef Hege Riise.

  Noreg skal spele ytterlegare éin kamp til i november. Det er ikkje klart kven det blir mot enno.

  EM i fotball for kvinner. Norge - England (0-8)
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Qatar slår tilbake mot dansk VM-drakt

  Den qatarske VM-arrangøren går hardt ut mot Danmarks utstyrsleverandør og deira markering før meisterskapen. De meiner landets plikter blir bagatellisert.

  Danmark stiller i VM-sluttspelet i Qatar med trøyer der logoar og andre detaljar er tona heilt ned. Grepet blir gjort for å markere avstand til vertslandet.

  – Vi ønsker ikkje å vere synleg i ei turnering som har kosta tusen av menneske livet, skreiv Hummel på Instagram.

  Den lokale organisasjonskomiteen (QSC) stiller seg uforståande til Hummels tal og ber Danmarks fotballforbund (DBU) ta ein alvorsprat med sin utstyrsleverandør.

  – Vi avviser Hummels påstand om at denne turneringa har kosta tusenvis av menneske livet, heiter det i fråsegna frå VM-arrangøren.

  – Vidare avviser vi heilhjarta bagatelliseringa av våre genuine plikter til å verne helsa og tryggleiken til dei 30.000 arbeidarane som bygde VM-stadionur og andre turneringsprosjekt.

  Logoane vil vere i same farge som draktene. Det gjer det nesten umogeleg å sjå dei frå avstand. Trøyene vil enten vere einsfarga i raudt, kvitt eller svart.

  – Vi oppfordrar DBU til å formidle nøyaktig resultatet av deira omfattande kommunikasjon og arbeid med Supreme Comittee og sikre at dette blir nøyaktig kommunisert til deira partnarar Hummel, seier VM-arrangøren.

  Christian Eriksen med dansk trøye
  Foto: MADS CLAUS RASMUSSEN / AFP
 • Yakovenko ferdig i HamKam

  HamKam Fotball og ukrainske Yuriy Yakovenko har blitt enige om å avslutte samarbeidet umiddelbart. Det skriver klubben i en pressemelding.

  Daglig leder Bent Svele opplyser at Yakovenko har av personlige årsaker bedt om å bryte kontrakten, som er igjen ut inneværende sesong.

  – Vi skilles som gode venner og hele klubben ønsker virkelig Yuriy alt godt i tiden som kommer, sier daglig leder Bent Svele.

  Eliteserien i fotball 2022: Kristiansund - HamKam
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste