Hopp til innhold

Knusende tap og utvisning for Rosenborg

Rosenborgs tur til Lillestrøm ble ikke av den hyggelige sorten for trønderne. Scoring av Kristoffer Tønnessen og en dobbel av Thomas Lehne Olsen sikret 3-0-seier til hjemmelaget.

Førsteomgang så ut til å ende målløst – helt til en Lillestrøm-corner like før pause. Gjermund Åsen svingte inn hjørnesparket mot første stolpe, ballen ble stusset videre inn i feltet og så satte Kristoffer Tønnessen inn 1-0 via stolpen.

2-0-scoringen kom fra straffemerket. André Hansen traff Espen Garnås da han skulle bokse unna ballen og straffe til LSK. Den satte Lehne Olsen midt i mål og til tomålsledelse.

Og frasen «corner er mål» stemte bra på Åråsen denne søndagen. Nok en gang var det Lehne Olsen som kunne dunke ballen i mål.

Like etter 3-0-scoringen ble vondt verre for gjestene. Rosenborg-spiller Jayden Nelson var for sen i en duell med Mads Hedenstad Christiansen og pådro seg sitt andre gule og dermed en tidlig dusj.

Eliteserien i fotball 2023: Lillestrøm - Rosenborg
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Siste nytt

 • Storspill fra Hovland på siste dag på Bahamas

  Det ble ikke noe hat trick for Viktor Hovland i den eksklusive Hero World Challenge-turneringen på Bahamas, arrangert i regi av Tiger Woods.

  Nordmannen vant turneringen i både 2021 og 2022, men spilte svakt de tre første dagene og var aldri med i seierskampen. Han leverte imidlertid svært bra søndag, hvor han på de 15 første hullene noterte seg for to eagler og seks birdier.

  De siste tre hullene gikk han ett slag over par og dermed ble det en runde på totalt ni slag under par.

  Alle spillerne er ikke ferdigspilt, men i skrivende stund er det den beste runden så langt søndag. Hovland ligger an til å avansere fra en 16. plass til en delt 11. plass.

  Viktor Hovland
  Foto: AP
 • Ryerson-scoring ga poeng i tøff bortekamp

  Julian Ryerson sendte Borussia Dortmund i føringen borte mot Leverkusen, men gjestene måtte klare seg med 1-1 mot serielederen.

  Mot slutten dukket nemlig den tidligere Bodø/Glimt-spissen Victor Boniface opp og utlignet med sitt åttende seriemål for sesongen. Leverkusen har en luke på tre poeng til ligatoer Bayern München, som har én kamp til gode på lederen.

  Dortmund ligger på 5.-plass og er ti poeng bak Leverkusen etter en variabel sesongstart. Ryerson scoret for gultrøyene allerede etter fire minutter.

  Et flott angrep av gjestene kulminerte med at Ryerson stormet inn i Leverkusen-boksen og fikk ballen fra Niclas Füllkrug. Deretter scoret han sikkert.

  Den norske landslagsbacken spilte hele kampen for gjestene.

  Det er kun andre gang denne sesongen Bayer Leverkusen ikke vinner en kamp. De står nå med 18 seirer og to uavgjorte kamper på 20 kamper. I tillegg til søndagens kamp, spilte de tidligere i sesongen uavgjort borte mot Bayern München. (NTB/NRK)

  Bundesliga - Bayer Leverkusen v Borussia Dortmund
  Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters
 • Graham Hansen mister Norges kamp mot Østerrike

  Caroline Graham Hansen ble skadet i fredagens kamp mot Portugal. Nå er det klart at hun ikke blir med til Østerrike for Norges kamp mot Østerrike på tirsdag.

  – Det er leit å ikke få vært med til Østerrike og bidratt. Jeg kommer til å følge kampen hjemmefra og gi hele gjengen masse støtte derfra. Jeg heier på den gjengen her, sier Caroline Graham Hansen.

  – Det er naturligvis veldig synd for oss å miste en spiller som Caroline. Hun hadde et stort ønske om å bidra inn i kamp mot Østerrike, men skader er en del av fotballen som vi må forholde oss til, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud.

  Graham Hansen med smerter underveis i landskampen mot Portugal.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal