NRK Meny
Normal

Hanevold: – Det der er veldig klønete

Det ble knall og fall i andre veksling på herrenes skiskytterstafett søndag. Sverige og Ukraina vekslet i tet, men det skjedde ikke uten problemer.

En litt klønete krasj i vekslingen hos Ukrainerne endte i en massevelt.

Slik gikk det til da Carl-Johan Bergman og Andriy Deryzemlya skulle sende sine lagkamerater ut på tredje etappe av skiskyttterstafetten i Sotsji.

Da løperne kom inn til andre veksling på skiskytterstafetten, var Sverige, Ukraina og Østerrike i tet. Mens Østerrike kom ut på den tredje etappen uten krøll, var det verre for de to andre lagene i tet.

Svenske Carl Johan Bergman så ut til å miste balansen, skled ut med skia og havnet på magen foran de ukrainske løperne som var midt i vekslingen.

– Veldig klønete av Carl-Johan der, sa NRKs skiskytterkommentator Halvard Hanevold.

Landet på ryggen

Andriy Deryzemlya klarte ikke å holde seg på beina med sin svenske konkurrent kavende foran seg, og ukraineren gikk i bakken med ryggen først.

– Ukraineren fikk veldig vondt. Han lander på ryggen, og på den ryggen sitter en børse. Det er ikke godt, kommenterte NRKs Andreas Stabrun Smith.

– Oi, oi, oi! Det så ikke bra ut, kommentere NRKs skiskytterekspert Ola Lunde.

Balansekunst

Sveriges Ted Armgren kom seg likevel greit ut på etappen, mens Ukrainas Artem Pryma måtte balansere på en ski før han fikk staket seg i gang.

Bergman kom seg relativt fort på beina, men verre var det med ukraineren.

Han kom seg også på beina etter hvert, og det så ut til å gå bra med ham etter forholdene - men han holdt seg til hodet da han spaserte ut av vekslingsområdet.

Satt opp sperringer

På lørdagens sprint var det langt mer dramatiske bilder fra OL-løypene i Sotsji.

Russeren Maxim Tsvetkov spratt ut og over løypekanten etter en krevende sving.

På søndagens stafett var det satt opp «puter» i denne svingen, for å hindre at noe lignende skulle skje igjen.

Kommentatorer Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde blir meget overrasket over dette fallet. Det er Maxim Tsvetkov som er uheldig.

Det var dramatiske bilder i OL-løypa lørdag, da russeren Maxim Tsvetkov mistet kontrollen i en sving og spratt ut av løypa.

Siste nytt

 • Chelsea selger Costa

  Chelsea er enig med Atlético Madrid om en overgang for Diego Costa. Atlético meldte torsdag at en legesjekk og den personlige avtalen gjenstår. Brasilianeren har lenge prøvd å tvinge fram et salg til gamleklubben. Han kan ikke spille for Atlético før i januar, da overgangsvinduet for tiden er stengt.

  Soccer Atletico Madrid Diego Costa
  Foto: Matt Dunham / AP
 • Vil ha Tour de France til Bergen

  Byrådet i Bergen mener byen burde kunne konkurrere om å få en eller flere Tour de France-etapper, skriver BT. – Bergen er beredt til å til å ta på seg en startetappe i Tour de France. Etter det vi har opplevd de siste dagene, må vi ha ambisjoner og selvtillit nok til å si det, sier byrådsleder Harald Schjelderup (Ap).

  Chris Froome
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Tromsø - Odd
4-4-2 NM fotball: Semifinale Molde - Lillestrøm
4-4-2 NM fotball: Semifinale Molde - Lillestrøm
Cupen: Semifinale, Molde - Lillestrøm
Semifinale i cupen, menn
4-4-2 NM fotball: Semifinale Molde - Lillestrøm
4-4-2 NM fotball: Semifinale Molde - Lillestrøm
Etter Kamp
4-4-2 NM fotball: Semifinale Molde - Lillestrøm
4-4-2 NM fotball: Semifinale Molde - Lillestrøm