Klopp: – Hadde aldri trodd jeg skulle like det

Liverpool måtte ut i omkamp mot lille Exeter i FA-cupen, men klubbens ungutter forhindret cupflause.

SOC/ Liverpool v Exeter City - FA Cup Third Round Replay

FØRSTE MÅL: Joe Allen gratuleres av lagkameratene etter å ha satt inn ledelsen 10 minutter ut i kampen.

Liverpools første møte med League Two-laget Exeter endte uavgjort 1-1. Dermed måtte Jürgen Klopps menn ut i omkamp på Anfield.

– Førsteinntrykket mitt av League Two-fotball, er at det er bra. Jeg ville aldri trodd jeg skulle like en omkamp i FA-cupen, men det gjorde jeg, sier Klopp etter kampen.

FBL-ENG-FACUP-LIVERPOOL-EXETER

GOD STEMNING: Liverpools Jürgen Klopp og Exeter-trener Paul Tisdale (t.h.) så ut til å ha en god tone underveis i kampen.

Bare ti minutter ut i kampen, satt Joe Allen inn sin andre scoring i januarmåned. Det etter flott forarbeid fra Brad Smith og Christian Benteke.

Det så lenge ut til at hjemmelagets mange unge gutter måtte nøye seg med 1-0, for Exeter kom aldri til de store mulighetene. Men drøye 15 minutter før slutt, banket 18 år gamle Sheyi Ojo ballen i nettet på nydelig vis. Hans første scoring på seniornivå.

Gjestene, fra Englands fjerde nivå, virket slitne mot slutten av kampen, og portugisiske João Carlos Teixeira fikk æren av å fastsette sluttresultatet.

– Guttene spilte bra. De gjorde noen feil, men hentet det inn igjen. De jobbet hardt, så jeg er fornøyd, skryter Klopp ifølge Liverpool Echo.

Tottenham slo serietoeren

I den andre omkampen tok Premier League-toer Leicester imot Tottenham. Hjemmelaget fikk det ikke til å stemme, og Son Heung-Min satt kampens første skudd på mål i nettet etter 39 minutter.

Tottenham hadde de største sjansene også etter hvilen, og Nacer Chadli sikret avansement til fjerde runde med sin scoring etter 66 minutter.

– Det var en deilig og viktig seier for oss. Jeg er veldig glad, siden vi spilte bra og er klare for neste runde, sier sørkoreanske Son.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».