NRK Meny
Normal

Klopp fikk ingen topp start i sjefstolen

Liverpool spilte uavgjort borte mot Tottenham. Og dermed er det langt til tabelltopp for Klopp.

Jürgen Klopp

FRUSTRERT: Jürgen Klopp måtte se at Tottenham styrte kampen mot egne elever.

Foto: John Sibley / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Det ble dessverre ingen drømmestart for den ferske Liverpool-manageren Jürgen Klopp.

Og det til tross for at Liverpool åpnet forrykende og var det klart beste laget de første ti minuttene. Allerede etter ti minutter burde Divock Origi gitt Klopp starten han håpet på. Men tverrliggeren sto i veien for scoring.

Tottenham - Liverpool

BURDE SCORET: Divock Origi var nær å gi Klopp den drømmestarten han hadde håpet på.

Foto: Dylan Martinez / Reuters

Resten av omgangen styrte Tottenham kampen, og var også det beste laget etter hvilen.

Dermed bør kanskje Klopp være fornøyd med poengdeling i debuten.

– Jeg er fornøyd. Vi var veldig aggressive de første 20 minuttene, men Tottenham er et godt lag og kom seg inn i kampen, sa Klopp til Sky Sports like etter kampslutt.

Tottenham ligger foreløpig på en sjuendeplass på tabellen med 14 poeng. Klopps Liverpool ligger to plasser bak med sine 13 poeng.

Keeperhelt

Liverpool-keeper Simon Mignolet var med på å redde ett poeng for Liverpool. Han hadde flere gode redninger, og var en strålende sisteskanse for gjestene.

Ikke minst da Tottenham hadde en dobbeltsjanse mot slutten av den første omgangen. Harry Kane kom alene med Mignolet og burde gitt hjemmelaget ledelsen.

Heller ikke Dele Allis forsøk på returen gikk inn bak Mignolet.

Har ikke hatt god tid

Tyske Klopp har ikke god til å forberede Liverpool-debuten. Det er kun litt over en uke siden klubben selv bekreftet at den tidligere Borussia Dortmund-treneren ble Brendan Rodgers etterfølger.

Klopp

OPPGITT: Det var nok ikke alt spillet Jürgen Klopp var like fornøyd med.

Foto: John Sibley / Reuters

Store deler av Liverpool-troppen har vært på landslagsopphold. Og da Klopp møtte pressen torsdag innrømmet han at han gjerne skulle vært bedre forberedt foran møtet med Tottenham.

– En grei åpning for Jürgen Klopp. Ikke noe mer, ikke noe mindre, oppsummerte TV2-kommentator Kasper Wikestad etter kampen.

Ekspertene i studio sa seg enige, og understrekte at det er viktig å gi Klopp litt tid.

Klopps første uke har også vært preget av skader. Danny Ings og Joe Gomez er ute med korsbåndskader, og Daniel Sturridge sliter med en kneskade.

Hjemmedebuten får Klopp allerede førstkommende torsdag. Da gjester russiske Rubin Kazan Anfield i europaligaen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag