Klart tap for Aserbajdsjan

Russland ble mange nummer for store for Norges gruppemotstander i EM-kvalifiseringen, Aserbajdsjan. Alexandr Kerzjakov scoret to ganger for Russland før kvarteret var spilt i Khimki. Fire minutter før pause økte Sergej Ignasjevitsj til 3-0 før Vladimir Granats økte til 4-0 ni minutter før slutt.

Norge møter Aserbajdsjan på bortebane i november.

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Duplantis fikk «blackout» etter verdensrekorden: – Man blir helt hysterisk

Stavkongen Armand Duplantis forbedret sin egen verdensrekord i det NRK-sendte Diamond League-stevnet i Xiamen. Da tok det helt av på arenaen og i kommentatorboksen.

• Erling Braut Haaland ikke i troppen i FA-cupsemifinalen

Manchester City må klare seg uten spydspiss Erling Braut Haaland i lørdagens FA-cupsemifinale mot Chelsea på Wembley.

Haaland måtte i midtuken byttes ut i kampen mot Real Madrid i mesterligaen. I etterkant opplyste City-manager Pep Guardiola at nordmannen hadde et muskulært problem og at han skulle undersøkes ytterligere foran lørdagens semifinalekamp i London.

Han ble ikke klarert for spill, og dermed må City klare seg uten mannen som har scoret 31 mål på 39 kamper denne sesongen.

City er regjerende mester i FA-cupen etter at de i fjor vant både ligaen, mesterligaen og cupen. I midtuken ble drømmen om en ny mesterligatittel knust da Real Madrid vant kvartfinalen etter straffesparkkonkurranse.

De lyseblå er i føringen i kampen om Premier League-tittelen med to poeng ned til Arsenal og Liverpool. Det gjenstår seks seriekamper.

Haaland er delt toppscorer i ligaen med Chelseas Cole Palmer. De har begge scoret 20 mål. Nordmannen har likevel måttet tåle kritikk den siste tiden. (NTB)

Haaland
  • Casper Ruud til finale i Barcelona

For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona.

I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

Casper Ruud
  • Karina Sævik ble Vålerenga-helt med to perlemål

Karina Sævik scoret begge målene da Vålerenga slo Røa 2-0 i Toppserien lørdag ettermiddag. De blåkledde fra Oslo øst står med to seirer etter to kamper i Toppserien.

Onsdag vanter nok et lokaloppgjør for VIF når Stabæk kommer på besøk.

Toppserien fotball 2023: Vålerenga - LSK Kvinner