Klar seier til Real Madrid

Real Madrid er på god veg mot semifinale i meisterligaen etter 3-0 over Borussia Dortmund. Gareth Bale, Isco og Cristiano Ronaldo scora. Ronaldo spela sin meisterligakamp nummer 100, og målet var hans 14. i turneringa denne sesongen. Returkampen går i Tyskland tysdag.

Siste nytt

 • Kjetil Rekdal blir HamKam-trener

  HamKam har hatt en grusom start på sesongen og ligger helt sist i 1. divisjon. Nå har klubben ansatt Kjetil Rekdal for å få klubben på rett kjøl, melder Eurosport.

  – Vi har hatt en ekstremt krevende sesongstart og har erkjent at vi har behov for å styrke trenerteamet. Derfor er vi veldig godt fornøyd med å ha fått på plass en kapasitet som Kjetil. Vi mener han er rett mann til å lede spillergruppa og trenerteamet oppover både på tabellen og fotballmessig, sier daglig leder Jon Anders Rise.

  Rekdal, som er bosatt på Hamar, kommer fra ekspert-jobb i Eurosport og ledet sist Start i 2018 og begynnelsen av 2019-sesongen.

  Kjetil Rekdal trener i HamKam
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Molde faller fra i gullkampen

  Etter en sterk prestasjon på hjemmebane, vant Sarpsborg 08 over regjerende seriemester Molde. Mustafa Abdellaoue satt kampens første. Etzaz Hussain felte Jørgen Strand Larsen innenfor 16-meteren og Abdellaoue satte straffen sikkert til venstre for målvakta.

  Molde hadde flere store sjanser, men 08-keeper Aslak Falch gjorde en solid jobb mellom stengene før pause. Ole Jørgen Halvorsen doblet ledelsen for hjemmelaget i andre omgang, men like etter kom reduseringen for Molde. Eirik Ulland Andersen fikk gå opp alene og headet ballen i lengste forbi Falch.

  Det ble også kampens siste mål. Dermed ligger Molde fire poeng bak Bodø/Glimt i gullkampen. Serielederne har to kamper mindre spilt.

  Eliteserien i fotball 2020: Sarpsborg 08 - Molde
  Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
 • Bekrefter Elabdellaoui-samtaler

  Den tyrkiske fotballklubben Galatasaray bekrefter i sosiale medier at de er i forhandlinger med Omar Elabdellaoui.

  «Det er innledet formelle forhandlinger rundt overgangen for den profesjonelle fotballspilleren Omar Elabdellaoui til vår klubb», skriver den tyrkiske klubben på sin offisielle profil på Twitter.

  Ifølge VG er 28-åringen i Istanbul for å ha samtaler med ledelsen i Galatasaray. Elabdellaoui bekreftet nylig at han gir seg i Olympiakos.

  Europa League - Olympiacos Press Conference
  Foto: Paul Childs / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal