Hopp til innhold

- Superhappy for videre spill

Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud er lykkelige over å få en ny sjanse i verdensturneringen i Kristiansand.

Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud
Foto: fivb.org

Den norske duoen har spilt bare middels i sine to kamper i dag, og at de vant den siste kampen over Storbritannias Weaver og Grotowski 2-1 var de litt heldige med.

- Vi må bare være superhappy over at vi fremdeles er med og ikke pakker sakene og drar hjem. Vi har spilt to middels kamper, men i siste kamp gikk marginene vår vei. Vi sliter med basisspillet og da blir det sånn, sier en litt oppgitt, men glad Vegard Høidalen til NRK.

Gutta vet ikke hvorfor spillet ikke satt - i de siste treningene før turneringen virket alt bra.

Litt flaks

- De treningene vi hadde før Kristiansand var perfekte, alt satt, og nå funket det ikke, håper det bedrer seg, fortsetter Høidalen.

Men den siste seieren over engelske Weaver og Grotowski betydde en ny sjanse.

I morgen klokken 13 skal ”gamlegutta” igjen spille på Centercourten.

Kampen kan du se direkte på NRK1 kl 13 eller på NRKSport.no

Siste nytt

 • Tottenham-profil må opereres

  Tottenhams høyreback Emerson Royal må belage seg på en lengre periode på sidelinjen etter å ha skadet menisken i det venstre kneet på landslagssamling med Brasil.

  London-klubben skriver på sine hjemmesider at brasilianeren skal opereres innen kort tid, før rehabiliteringen starter.

  Det er usikkert når 24-åringen returnerer til fotballbanen.

  Sent søndag kveld offentliggjorde Tottenham at Antonio Conte er ferdig som klubbens hovedtrener. Christian Stellini tar over ansvaret ut sesongen.

  Tottenham ligger på 4.-plass i Premier League, to poeng foran Newcastle på plassen bak. Sistnevnte har imidlertid to kamper mindre spilt.

  Emerson Royal
  Foto: DANIELE MASCOLO / Reuters
 • Sverige innkaller til pressekonferanse etter landslagssjefens utskjelling

  Det svenske fotballforbundet har innkalt til pressekonferanse klokken 13. Der skal landslagssjef Janne Andersson være til stede. Han har det siste døgnet vært i hardt vær etter en feide med Viaplay-ekspert Bojan Djordjic.

  – Janne må be om unnskyldning til Bojan. De må sette seg ned og løse det her. Hvis han ikke gjør det, så synes jeg han skal gå av, sier tidligere Sverige-spiller Johan Elmander til SVT.

  Feiden startet ved at Andersson slo hardt tilbake mot fotballekspert Bojan Djordjic etter å ha fått spørsmål om hvorfor ikke Jesper Karlsson fikk spille mer.

  Brennhete Karlsson har herjet for AZ Alkmaar de siste ukene, men 24-åringen fikk totalt åtte minutter på banen under kampene mot Belgia og Aserbajdsjan.

  Andersson stilte først spørsmål tilbake om hvem som ikke skulle spilt. Da eskalerte krangelen, hvor Djordjic fortalte Andersson at «du representerer 10 millioner mennesker». Treneren svarte med å spørre «hvem representerer du?».

  – Sverige så klart, svarte Djordjic.

  – Du snakker for mye akkurat nå, fordi du blir aggressiv. Hvorfor? Hvem skal jeg ellers representere? Hvilket annet land? Serbia? Er det du forsøker å si? Jeg representerer deg like mye som alle andre. Dette svaret kommer jeg ikke til å glemme. Det er dårlig. Det er ganske lavmål av en landslagssjef å si det du sa nå, sa Viaplay-eksperten.

  Janne Andersson
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP
 • Brann har signert australsk landslagsspiss

  Brann har forsterket troppen med Larissa Crummer (27) fra det australske laget Brisbane Roar, bekrefter klubben på egen nettside.

  - Jeg er utrolig glad for å være her. Jeg har bare hørt positivt om klubben, og gleder meg til å spille i Norge og til å bli kjent med laget, sier hun.

  Som spiller beskriver hun seg slik:

  - Jeg er en høy, sterk og veldig fysisk spiller. Som spiller ser jeg alltid etter bakrom og er god i kombinasjonsspill. Jeg har alltid lyst til å vinne, og gir alt for laget. I Brann ønsker jeg å vinne trofeer og utvikle meg videre som spiller.

  Denne sesongen har hun spilt 15 kamper og scoret fire mål for Brisbane Roar. 27-åringen står med 33 kamper for Australia. (NRK/NTB)

  NM-finale fotball 2022: Brann – Stabæk (3-1)
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste