NRK Meny
Normal

Kjelling klar for ny klubb

Kristian Kjelling fortsetter i dansk håndball. Nordmannen er klar for Bjerringbro-Silkeborg.

Kristian Kjelling
Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Det skriver den danske klubben på sine hjemmesider tirsdag.

– Bjerringbro-Silkeborg er et topplag og en klubb som har alt på plass. Klubben har ambisjoner, og det er selvfølgelig fristende når et av de beste lagene i Danmark vil ha meg til klubben, sier Kjelling i pressemeldingen.

Kjelling ble ikke enig med Aalborg om kontraktsforlengelse, og måtte se seg om etter ny arbeidsgiver for neste sesong. Løsning ble fortsatt dansk håndball og Bjerringbro-Silkeborg.

– Jeg har en forhåpning om å være med i toppen og ha muligheten til å vinne gull, det tror jeg at jeg kan i Bjerringbro-Silkeborg, sier Kjelling.

– Kan avgjøre kamper alene

Trener Carsten Albrektsen er storfornøyd med å ha fått Kjelling med i laget for neste sesong.

– Kristian Kjelling har gjennom lang tid vært en av de spillerne jeg gjerne vil ha til klubben. Han har noen kvaliteter som vi mangler på banen, sier Albrektsen.

– Han har det individuelle nivået som gjør at selv om laget ikke spiller godt, så kan han likevel avgjøre kamper, sier treneren.

Siste nytt

 • Pellegrino har signert for Godset

  Amahl Pellegrino (27) har signert en toårsavtale med Strømsgodset. Det melder klubben på sine nettsider mandag. Han kommer vederlagsfritt fra Mjøndalen.

  – Det har vært en drøm for meg i mange år å spille for Strømsgodset, sier han.

  Amahl William D'Vaz Pellegrino
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Stengel klar for Strømsgodset

  Herman Stengel (22) bytter Valle og Vålerenga med Marienlyst og Strømsgodset, bekrefter Drammen-klubben på sine nettsider. Avtalen trer i kraft fra 1 januar 2018, og 22-åringen har signert en treårskontrakt.

  Stengel
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Pulis ferdig i West Bromwich Albion

  Kontrakten til Tony Pulis, hovedtrener i West Bromiwich Albion, ble i dag avsluttet. Det melder klubben selv på sin hjemmeside. Assistenttrener Gary Megson tar over foreløpig.

  FBL-ENG-PR-WEST BROM-CHELSEA
  Foto: ROLAND HARRISON / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal