NRK Meny

King svarte vraking med sterk kamp

Joshua King ble denne uken vraket til play off-kampene mot Ungarn. Lørdag startet han Premier League-kampen mot Newcastle. Og han leverte en sterk kamp i 0-1 tapet, men det ble en ny kamp uten mål for spissen og derfor mener Erik Thorstvedt at King har en lang vei tilbake til landslaget.

– Han har en lang vei tilbake om han ikke scorer mål. Det er det en spiss blir målt på. Rykker laget ned er han sjanseløs på å skaffe seg en ny Premier League-klubb når han ikke kan vise til statistikk. Han må score oftere enn han gjør, sier Thorstvedt i TV 2-studio.

Joshua King
Foto: Matthew Childs / Reuters

Siste nytt

 • Wolff Eikrem frigitt

  Magnus Wolff Eikrem er frigitt fra Seattle Sounders, etter kun en halv sesong i klubben. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

  Det ble 17 kamper og to mål for midtbanespilleren i MLS, der kun seks av kampene var fra start.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Ted S. Warren / AP
 • Son signerte forlenget med Spurs

  Tottenhams sørkoreanske stjerne Son Heung-min har signert en ny kontrakt med London-klubben som gjelder til sommeren 2023.

  26-åringen har scoret 47 mål på 140 kamper for Tottenham siden han ble hentet fra tyske Leverkusen sommeren 2015.

  South Korea Heung-Min Son
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Løkberg til Brann

  Brann har sikret seg Ranheim-profilen Kristoffer Løkberg. Det melder bergensklubben på sin hjemmeside. 26-åringen har imponert på Ranheims midtbane så langt i eliteserien, og vært ønsket i Brann en stund. – Det er litt vemodig, sa han til brann.no

  Eliteserien i fotball 2018. Ranheim møter Sarpsborg.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
X Games Minneapolis -- Menn BMX Street Finale | Dave Mirra's BMX Park beste triks
X Games Minneapolis -- Menn Motorcross Quaterpipe High Air Finale | Menn BMX Big Air Finale | Menn Motorcross Freestyle Finale