King svarte vraking med sterk kamp

Joshua King ble denne uken vraket til play off-kampene mot Ungarn. Lørdag startet han Premier League-kampen mot Newcastle. Og han leverte en sterk kamp i 0-1 tapet, men det ble en ny kamp uten mål for spissen og derfor mener Erik Thorstvedt at King har en lang vei tilbake til landslaget.

– Han har en lang vei tilbake om han ikke scorer mål. Det er det en spiss blir målt på. Rykker laget ned er han sjanseløs på å skaffe seg en ny Premier League-klubb når han ikke kan vise til statistikk. Han må score oftere enn han gjør, sier Thorstvedt i TV 2-studio.

Joshua King
Foto: Matthew Childs / Reuters

Siste nytt

 • Kamara flyttet ned til reservelaget

  Ola Kamara har slitt stort med å få spilletid i kinesiske Shenzhen FC siden overgangen i februar. Nå er landslagsspissen flyttet ned til reservelaget som følge av at det kinesiske laget trolig har flere utenlandske spillere enn de kan ha i troppen.

  Fotball herrer, A-landslaget trener på Ullevaal stadion.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Svensk keeperhelt til Wolfsburg

  Hedvig Lindahl blir lagkamerat med Ingrid Syrstad Engen i tyske Wolfsburg. SVT melder at den svenske keeperen som blei geniforklart med si eihandsredning av ein straffe frå Canada under VM, går til den tyske klubben.

  De svenske spillerne flokker til Hedvig Lindahl etter strafferedningen
  Foto: Michel Euler / AP
 • Trippier klar for Atlético Madrid

  Kieran Trippier har signert en treårskontrakt med hovedstadsklubben. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Høyrebacken kommer fra Tottenham hvor han spilte 69 kamper.

  Trippier
  Foto: Felipe Dana / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal