NRK Meny
Normal

King scoret da Bournemouth mistet seieren på overtid

Joshua King scoret sesongens første, men fire minutter på overtid glapp seieren for Bournemouth.

SOCCER-ENGLAND-CRY-BOU/

TIDLIG MÅL: Joshua King omfavnes av lagkameratene etter å ha scoret etter 13 minutter.

Foto: Tony O'Brien / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Etter bare 11 minutter satt den for nordmannen. Harry Arter fant Joshua King etter en corner og spissen banket ballen inn det i lengste hjørnet. Han første scoring denne sesongen.

– Jeg er glad for å få mitt første. Jeg tok den ned bra, bare klemte til og den gikk i lengste hjørne, så jeg er fornøyd med det, sier King til klubbens hjemmeside.

Det lover godt for landslaget. Til uka samles landslaget før VM-kvalifiseringskampen mot Tyskland neste søndag.

SOCCER-ENGLAND-CRY-BOU/

OVERTIDSSCORING: Scott Dann jubler for Crystal Palace sitt første mål denne sesongen.

Foto: Tony O'Brien / Reuters

Men scoringen til King var ikke nok til å sikre sesongens første seier for Bournemouth.

Overtidsmål

Crystal Palace fikk sjansen til å utligne bare fem minutter senere, da Christian Benteke ble felt og vertene fikk straffespark, men Artur Boruc reddet det svake forsøket fra Yohan Cabaye.

Bournemouth fikk også muligheten til å doble før pause, men også Palace-keeper Steve Mandanda gjorde jobben bakover.

– Selvfølgelig vil vi se tilbake og tenke at vi kunne scoret et mål til, men kampen er over og vi må innse at det ble ett poeng, forteller King.

I andre omgang presset Palace på for scoring, men ikke før lagene var fire minutter på overtid i London satt den. Scott Dann headet inn 1-1, og sikret med det både lagets første mål og poeng denne sesongen.

– De hadde mange sjanser, flere som ble reddet på streken, men selvfølgelig er det tøft når man slipper inn mål etter 90 spilte minutter, sier King.

Også Bournemouth står med ett fattig poeng etter tre kamper.

Chelsea til topps

I andre enden av tabellen ligger Chelsea. De hadde ingen problemer med Burnley hjemme på Stamford Bridge og vant hele 3-0. Eden Hazard sendte vertene i ledelsen etter ni minutter, og etter flere enorme sjanser, doblet til slutt Willian fem minutter før pause.

Chelsea fortsatte å kjøre over motstanderen i andre omgang, og ett minutt før full tid satte Victor Moses inn lagets tredje scoring.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Verdensmester mister trolig OL

  Den slovenske alpinisten Ilka Štuhec har røket korsbåndet og mister trolig OL i Pyeongchang. Štuhec tok i fjor VM-gull i utfor og vant også utforcupen for kvinner.

  Laster Twitter-innhold
 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG

Sendeplan

Kl. Program Kanal