Kinesisk fotball

 • Selnæs startet i seier

  Ole Selnæs spilte sin første kamp fra start etter overgangen til Hebei i den kinesiske superligaen i fotball onsdag. Det ble seier 1–0 borte over Dalian Pro.

  Selnæs spilte hele kampen som anker på midtbanen i Hebeis 4-2-3-1-system.

  I sesongens første kamp ble Selnæs byttet inn da Hebei spilte uavgjort 1–1. 26-åringen er utlånt ut sesongen fra Shenzhen FC. (NTB)

  Pressetreff med fotballandslaget
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Selnæs utlånt til konkurrent

  Ole Selnæs (26) blir lånte ut frå Shenzhen til Hebei i den kinesiske superligaen ut sesongen 2021.

  Titan Sports Plus skriv at Shenzhen har fylt utanlandskvoten etter å ha signert tre nye spelarar, og at Shenzhen-trenar Jordi Cruyff dermed ikkje lenger har bruk for nordmannen.

  Selnæs har vore tilknytt Shenzhen sidan 2019.

  Pressetreff med fotballandslaget
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Ulvestad blir Kina-proff

  Fredrik Ulvestad har undertegnet en lukrativ toårskontrakt med den kinesiske superligaklubben Qingdao FC.

  Det opplyser klubben i sosiale medier. I en video delt av kinesiske Titan Sport sier Ulvestad at han er glad for å signere for klubben.

  Ulvestad spilte i svenske Djurgården fram til kontrakten hans løp ut etter 2020-sesongen. Ifølge Expressen får han et økonomisk gunstig skifte til kinesisk fotball. Avisen hevder at nordmannen tjener 15 millioner kroner netto per år.

  I Kina spiller også Ole Selnæs for klubben Shenzhen.

  ulvestad
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB scanpix
 • Slaven Bilic til Beijing

  Tre uker etter å ha fått sparken i West Bromwich ble kroatiske Slaven Bilic (52) presentert som trener for det kinesiske superligalaget Beijing Guoan.

  52-åringen er blitt enig om en kontrakt med den kinesiske hovedstadsklubben til ut 2022. Også West Bromwich har kinesisk eierskap.

  Beijing-klubben hyllet Bilic på Weibo, den kinesiske varianten av Twitter, for hans taktiske sans og sterke lederskap.

  I Beijing har man internasjonale spillere som den franskfødte kongolesiske spissen Cedric Bakambu, brasilianske Renato Augusto og den kinesiske landslagsspilleren Nico Yennaris.

  Slaven Bilic
  Foto: Owen Humphreys / AP

Sportsnyheter

TAYjBA1taNw

Jakobs stikk etter Gjerts kommentar: – Virker som han ikke kan så mye om  løping

Jakob Ingebrigtsen hadde ingen problemer med å ta seg til OL-finalen på 1500 meter, og i stedet var det – som vanlig – da han og faren kom til intervjusonen det virkelig tok fyr.

Siste nytt

 • Molde slo tilbake tre ganger

  Molde ble kjørt kraftig, men viste stayerevne i 3-3-kampen borte tyrkiske Trabzonspor i kvalifiseringen til serieligaen. Etzaz Hussain berget uavgjort.

  Gjestene fra Romsdal kunne fort å ha gått på en stjernesmell i Tyrkia, men nektet å gi opp foran 17.000 tilskuere. To mål fra Ola Brynhildsen og en sen utligning fra Etzaz Hussain ordnet et sterkt utgangspunkt.

  Med den målrike uavgjortkampen lever Europa-håpet for MFK. Om en uke møtes lagene på nytt i Molde. (NTB)

  Turkey Soccer Europa Conference League
  Foto: AP
 • Tung Hovland-åpning

  Viktor Hovland klarte ikke å følge opp sin glitrende OL-avslutning da han var tilbake på PGA-touren i Tennessee. Han gikk åpningsrunden på tre slag over par.

  Nordmannen ligger i skrivende stund på 63.-plass av 66 spillere i turneringen. Hovland noterte ikke en eneste birdie på runden, og veien opp til teten er lang.

  Nylig ble Hovland nummer 14 i OL-turneringen i Tokyo etter å ha gått sisterunden på sju under par.

  Jim Herman (USA) og Carlos Ortiz (Mexico) er i delt ledelse i Memphis i skrivende stund. De gikk den første runden på seks slag under par. (NTB)

  Tokyo Olympics Golf
  Foto: Andy Wong / AP
 • Grealish klar for Manchester City

  Aston Villa-stjernen Jack Grealish er solgt til Manchester City for en rekordsum. Midtbanespilleren koster angivelig de lyseblå over 1,2 milliarder kroner.

  Manchester City bekreftet overgangen på sitt nettsted torsdag kveld. Grealish har signert en seksårsavtale.

  Kjøpssummen er 100 millioner pund, ifølge flere britiske medier, noe som tilsvarer over 1,2 milliarder norske kroner. Det gjør Grealish til det dyreste kjøpet i den engelske toppdivisjonens historie. (NTB)

  Euro 2020 - Final - Italy v England
  Foto: Laurence Griffiths / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal