Kinesisk fotball

 • Selnæs-dobbel i debuten

  Ole Kristian Selnæs scoret to mål i debuten for kinesiske Shenzen. Nordmannen utlignet til 1-1 mot Hebei på overtid i første omgang, før han i andre omgang la på til 3-1 like før slutt. Ola Kamara var ikke i troppen til Shenzen.

  Ole Kristian Selnæs før Nations League-kampen mellom Norge og Kypros
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Selnæs solgt til kinesiske Shenzhen

  Den norske fotballproffen Ole Kristian Selnæs er som ventet solgt fra Saint-Étienne til FC Shenzhen i kinesisk superliga. Det bekrefter den kinesiske klubben på sitt nettsted.

  Klubben opplyser ikke kontraktslengden, men den franske storavisen L'Equipe erfarer at det skal være snakk om en treårskontrakt verdt 100 millioner kroner. Samme avis skriver at Shenzhen også betaler om lag 100 millioner kroner i overgangssum.

  Ole Selnæs
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Tyskland slo Nederland i EM-kvalik

  Tyskland vant 3-2 over Nederland i EM-kvalifiseringen søndag. Gjestene ledet 2-0 til pause i Amsterdam, men i den andre omgangen scoret Nederland to ganger. Det gikk mot poengdeling, men ett minutt før slutt ble Nico Schulz matchvinner for Tyskland.

  Nico Schulz og lagkameratene feirer etter Tysklands 3-2-scoring mot Nederland
  Foto: Emmanuel Dunand / AFP
 • NM-gull til Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen lå på en tredjeplass før den finaleomgangen i Hemsedal, men kjørte seg opp og tok NM-gullet. Leif Kristian Nestvold-Haugen tok sølvet og Max Røiseland tok bronsen.

  AFP_1EQ832
  Foto: JAVIER SORIANO

Sendeplan

Kl. Program Kanal