NRK Meny

Kinesisk fotball

 • Ber «småfeit» Tevez om å slanke seg

  Carlos Tevez får ikke spille mer for sin kinesiske klubb, Shanghai Shenhua før han går ned i vekt. Han er en av klodens aller best betalte fotballspillere, men langt ifra den best trente, skal man tro hans egen trener.

  Carlos Tevez
  Foto: China Stringer Network / Reuters
 • Oscar ilagt karantene

  Den brasilianske midtbanespilleren Oscar er ilagt en åtte kampers karantene for sin rolle i et masseslagsmål i kampen mellom Shanghai SIPD og Guangzhou i kinesisk toppserie.

  Oscar skjøt ballen hardt i to motspillere, og ble angrepet kort tid etter.

  China Oscar Tussle
  Foto: Shen Lang/ColorChinaPhoto / AP
 • Holder tilbake lønn etter utvisning

  Den kinesiske fotballspilleren Qin Sheng får ikke utbetalt lønn resten av sesongen som følge av at han tråkket på stjernen Axel Witsel sist helg. Episoden skjedde i en kamp mellom klubbene Shanghai Shenhua og Tianjin Quanjin, skriver NTB.

  Qin Sheng
  Foto: Stringer/china / Reuters

Siste nytt

 • Ny Kamara-scoring i USA

  Ola Kamara chippet inn utligningen etter en fantastisk pasning fra Zlatan Ibrahimovic da Los Angeles Galaxy snudde 1–0 til 1–3 mot Philadelphia Union. Hans åttende scoring denne sesongen. Zlatan og Michaël Ciani sto for de andre Galaxy-målene.

  SOCCER-USA-LAG-DCU/
  Foto: Kirby Lee / Reuters
 • Ingebrigtsen tok EM-kravet

  Filip Ingebrigtsen løp på 13.30,48 på 5000 meter under et stevne i belgiske Heusden lørdag kveld. Det er innenfor EM-kravet på distansen. 25-åringen kom rett fra fredagens stevne i Monaco, hvor han satte ny norgesrekord på 1500 meter.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Jasper Jacobs / AFP
 • Koreas første fellesgull på 27 år

  Bordtennisduoen bestående av sørkoreanske Jang Woo-jin og nordkoreanske Cha Hyo Sim gikk helt til topps i en bordtennisturnering avholdt i Daejon. Ikke siden 1991 har et felles koreansk lag tatt gull i en idrett, også da i bordtennis. I april ble det holdt et toppmøte mellom landene hvor de lovet å øke sitt samarbeid innen sport.

  Foto: Hong Hae-in / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
Friidrett: Diamond League fra London
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
X Games Minneapolis
OL-profiler: Marcus Kleveland
X Games: Skateboard, street