Kickboksing

 • Kickboksing inn i OL-varmen

  IOC har bestemt seg for å ta inn kickboksing som en gren i OL. Beslutningen ble tatt Tokyo i ettermiddag. – Dette er et kjempeløft for kickboksing-familien over hele verden, skriver Norges Kickboxingforbund i en pressemelding.

  VM-KAMP KICKBOKSING
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Kristin Vollstad tok VM-gull

  Kickbokseren Kristin Vollstad er verdensmester i 56-kilosklassen etter en solid kamp mot russiske Aljona Basjmanova.

  Thea Næss gikk også gullfinale, men tapte mot finske Erika Rinne.

 • Næss til VM-semifinale

  Thea Therese Vingmark Næss slo polske Emilia Czerwinska i kvartfinalen i kickboksing-VM torsdag. – Jeg så Emilias innledende kamp, og hun kontrer på nesten alle angrep. Jeg stålsatte meg derfor for at jeg kom til å måtte «ta noe» på veien inn i angrep. Planen var å ha godt skyv med beina, kjøre raske, enkle og bestemte angrep og flytte meg godt før og etter angrepet. Jeg klarte det, og dermed bommet Emilia mye, sa Næss etter kampen.

  Thea Therese Vingmark Næss
  Foto: GodBedreBest.no
 • Norges mestvinnende trener hedret

  Kickboking-trener Daimi Akin (42) fra Fighting kckboxingsklubb er tildelt Norske Idretts-Veteraners hederspris. Han er Norges mestvinnende trener med 77 medaljer i fullkontakt kickboksing. 42 av disse er titler.

Siste nytt

 • Hegerberg og Lyon tok første stikk

  Ada Hegerbergs Lyon slo Wolfsburg og Caroline Graham Hansen 2–1 hjemme i det første oppgjøret i kvartfinalen i mesterligaen for kvinner onsdag. Eugénie Le Sommer og Wendie Renard skåret målene for Lyon, mens Nilla Fischer stod for Wolfsburgs’ mål.

  Hegerberg.
  Foto: Jeff Pachoud / AFP
 • Pedersen vant verdenscupen

  Jesper Saltvik Pedersen ble nummer tre i slalåmrennet i franske Morzine. Det betyr seier i verdenscupen sammenlagt.

  Karmøy-gutten har vært i fyr og flamme den siste tiden. 19-åringen har også vunnet slalåmcupen og super-G-cupen denne sesongen.

  Saltvik Pedersen.
  Foto: Jessica Gow/tt / NTB scanpix
 • Ruud klar for Miami Open

  Casper Ruud tapte første sett på tie break, men snudde kampen mot russiske Jevgenij Donskoj og er klar for hovedturneringen i Miami Open. Dette er første gang Ruud kvalifiserer seg for en ATP Masters-turnering, ifølge nettstedet tennis-Norge.com.

  Ruud.
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal