Siste nytt

 • Utfortrening avlyst

  Kvinnenes utfortrening i Lake Louise er avlyst på grunn av varmt vær og pågående arbeid i løypa. Det er andre dagen på rad at treningen avlyses. Ettersom det jobbes i løypa for øyeblikket finnes det ingen plan b for treningen.

  Dermed ble tirsdagens utfortrening den eneste før utforrennene fredag og lørdag. Søndag er det super-G. Ragnhild Mowinckel er eneste norske som deltar i Lake Louise. Hun ble nummer 35 på tirsdagens trening.

  Alpine Skiing: Lake Louise Audi FIS Ski World Cup Women's Event
  Foto: Sergei Belski / Reuters
 • ATP fortsetter i Kina

  Mennenes internasjonale tennisforbund (ATP) vil fortsette å avvikle turneringer i Kina til tross for saken med Peng Shuai der WTA har satt foten ned.

  Det sier ATP-sjef Andrea Gaudenzi i en uttalelse.

  – Situasjonen rundt Peng Shuai fortsetter å vekke alvorlige bekymringer i og utenfor sporten vår. Svarene har så langt vært utilstrekkelige. Vi oppfordrer igjen til en linje med åpen kommunikasjon mellom spilleren og WTA for å få et klarere bilde av situasjonen hennes, sier han.

  Det er knyttet stor bekymring til Pengs situasjon etter at hun i forrige måned tilsynelatende forsvant etter å ha beskyldt eks-visestatsminister Zhang Gaoli for seksuelt overgrep.

  Senere er Peng observert offentlig, og hun hadde en videosamtale med IOC 21. november, men det er uklart om hun er trygg og fri.

  China Peng Shuai Tennis
  Foto: Andy Wong / AP
 • Tilskuertak i Bundesliga

  Ingen klubber får ha flere enn 15.000 tilskuere på fotballkamper i Tyskland i tiden som kommer. Det er lokale og nasjonale myndigheter blitt enige om.

  Til nå under pandemien er det lokale helsemyndigheter i hver region som har avgjort publikumsbegrensninger, men nå er det oppnådd enighet om et felles regelverk.

  Ved utendørsarrangementer kan 30 til 50 prosent av en arenas kapasitet benyttes, med tak på 15.000 tilskuere. Innendørs får ingen ha flere enn 5000 tilskuere. Det gjelder blant annet basketball, håndball og ishockey.

  Haaland
  Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal