NRK Meny

Katusja-rytter med positiv A-prøve

I en pressemelding fra Katusja-laget offentliggjør laget navnet på rytteren som har avlagt positiv dopingprøve. Der skriver de at Eduoard Vorganov har testet positivt på et stoff som ble forbudt 1. januar i år.

Det Internasjonale Sykkelforbundet (UCI) har midlertidig utestengt rytteren som har ønsket at B-prøven også skal analyseres. Dette var den andre dopingsaken til det russiskeide laget i løpet av 12 måneder. Det betyr at UCI kan straffe rytteren. UCI skal komme med en beslutning i løpet av noen dager.

Alexander Kristoff sykler på Katusja-laget.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal