NRK Meny
Normal

Katja gjør comeback på landslaget

Katja Nyberg gjør comeback på samling i mai.

Katja Nyberg

Katja Nyberg vil igjen ikle seg den norske landslagsdrakten.

Foto: Francois Mori / AP

I følge TV2 har Nyberg sagt ja til å delta på en samling i begynnelsen av mai, forutsatt at hennes danske klubb er ute av sluttspillet.

Nyberg har ikke spilt på landslaget siden OL i Beijing i 2008.

NRK har fått bekreftet av Nyberg selv at opplysningene stemmer.

- Vi gleder oss

FC Midtjylland tapte den første kampen i sluttspillet mot KIF Vejen, og møter i kveld Viborg som slo ut Larvik i semifinalen i Champions League.

- Vi gleder oss til å få Katja tilbake, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV 2 Sporten.

- Det ser bra ut for henne nå etter at hun har slitt med skader lenge. Hun er voldsomt motivert og har mye igjen som spiller, selv om vi må være realister i forhold til alle skadene, fortsetter han.

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal