NRK Meny
Normal

Katja gjør comeback på landslaget

Katja Nyberg gjør comeback på samling i mai.

Katja Nyberg

Katja Nyberg vil igjen ikle seg den norske landslagsdrakten.

Foto: Francois Mori / AP

I følge TV2 har Nyberg sagt ja til å delta på en samling i begynnelsen av mai, forutsatt at hennes danske klubb er ute av sluttspillet.

Nyberg har ikke spilt på landslaget siden OL i Beijing i 2008.

NRK har fått bekreftet av Nyberg selv at opplysningene stemmer.

- Vi gleder oss

FC Midtjylland tapte den første kampen i sluttspillet mot KIF Vejen, og møter i kveld Viborg som slo ut Larvik i semifinalen i Champions League.

- Vi gleder oss til å få Katja tilbake, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV 2 Sporten.

- Det ser bra ut for henne nå etter at hun har slitt med skader lenge. Hun er voldsomt motivert og har mye igjen som spiller, selv om vi må være realister i forhold til alle skadene, fortsetter han.

Siste nytt

 • Ødegaard ikke med til Tallinn

  Martin Ødegaard er som eneste spiller vraket fra Real Madrid-troppen til kampen mot Atlético Madrid i Tallinn onsdag kveld. Det tolkes som at han er på vei bort. Fra 30-mannstroppen som møtte AC Milan manglet nemlig kun Ødegaard.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag