Karlssons med positiv skadenyhet

Sveriges skiyndling Frida Karlsson har endelig fått orden på føttene sine. Nå ser hun fram til en sesong uten skavanker.

I perioder har langrennssatsingen vært smertefull for Karlsson. Skadeproblemer la en demper på treningsarbeidet og jakten på å slå Therese Johaug i skisporet.

Slik er det ikke lenger. Karlsson har fått skikk på en kropp som nå føles som ny.

– Nå er det ingenting som forstyrrer meg i treningen. Jeg merker at jeg er blitt «freshere», og jeg har lyse tider i vente. Nå kan jeg trene betydelig bedre enn før, sier hun til TT.

Løsningen falt på plass da hun oppdaget at skadeproblemene skyldtes føttene.

– Jeg har alltid slitt med små skavanker, og det har sjelden vært fryd og gammen for min del. Ikke før nylig fikk jeg vite at alle skadene jeg har hatt, kom fra føttene. Det føles positivt å vite hva problemene kom av.

– Jeg har ordnet meg noen gode støvler og gode såler. I tillegg jobber jeg superhardt med rehabilitering. Nå skal jeg holde det bra, sier hun.

Frida Karlsson
Foto: Lise Åserud / NTB

Sportsnyheter

Solskjær

Solskjær tar selvkritikk: – Jeg skal ikke finne unnskyldninger

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer etter tapet for Leicester at han gjorde dårlige vurderinger.

Siste nytt

 • Sørloth involvert i viktig seier

  Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad.

  Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med én spiller mindre. Real Sociedad topper dermed spanske La Liga.

  Sørloth har fortsatt ikke scoret for sin nye klubb etter overgangen fra Leipzig, men innhoppet er likevel et steg framover etter skadefravær.

  FtKtpnOeuVw
  Foto: ANDER GILLENEA / AFP
 • Warholm kåret til årets utøver

  Det europeiske friidrettsforbundet kåret lørdag kveld Karsten Warholm til årets mannlige friidrettsutøver i Europa i 2021. Warholm vant også kåringen i 2020.

  Warholm var stor favoritt etter å ha tatt OL-gull på 400 meter hekk med en eventyrlig verdensrekord på 45,94. Han hadde selv den gamle rekorden på 46,70, som han satte på Bislett 1. juli.

  Sifan Hassan ble kåret til årets kvinnelige utøver i Europa. Hun leverte en historisk bragd i OL da hun tok gull på 10.000 og 5000 meter, samt bronse på 1500 meter.

  Warholm og Hassan er også de største favorittene når årets friidrettsutøver i verdens skal kåres.

  9h
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Chelsea på topp

  Chelsea slo Brentford 1-0 lørdag kveld etter en fin volley fra Ben Chilwell. Chelsea-keeper Edouard Mendy skal imidlertid ha en vesentlig del av æren for at det ble tre poeng for de blå.

  Seieren gjør at Chelsea topper Premier League-tabellen med 19 poeng, ett poeng foran Liverpool og to foran Manchester City.

  snAphesYrp0
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal