Benzema arrestert for utpressing

Real Madrid-stjernen involvert i ny sex-skandale.

FBL-FRA-POLICE-SEX-FRA

I TRØBBEL: Karim Benzema er havnet i politiets søkelys for utpressing mot landsmann Mathieu Valbuena.

Foto: FRANCK FIFE / Afp

Real Madrid-stjernen Karim Benzema er nok en gang involvert i en pikant sexsak. Det melder nyhetsbyrået AFP.

Franskmannen er mistenkt for å ha vært involvert i utpressingsaken mot landsmann Mathieu Valbuena.

Forrige måned ble tre menn arrestert for å ha truet Valbuena med å publisere en sexvideo som Lyon-spilleren skal ha spilt inn sammen med sin kone. Også tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé har vært pågrepet i saken, men er nå løslatt.

FBL-FRA-POLICE-SEX

ARRESTERT: Karim Benzema føres inn på politistasjonen i Versailles onsdag morgen.

Foto: MATTHIEU ALEXANDRE / Afp

– Dette er noe som kunne skadet oss begge. Men dette handlet ikke om utpressing. Jeg advarte ham bare, sa Cissé etter løslatelsen.

Ifølge byrået ankom Benzema politistasjonen i Versailles onsdag morgen, og ble deretter satt i varetekt.

Ikke første gang

Det er ikke første gang angriperen er havnet i politiets søkelys. I 2010 ble han sammen med landsmann Franck Ribery tiltalt for å hatt sex med en mindreårig prostituert.

Den gangen nektet Real Madrid-stjernen for enhver påstand om at han skulle hatt sex med den unge kvinnen.

Begge spillerne ble senere frikjent i saken.

FRANCE-JUSTICE-TRIAL-FBL-PROSTITUTION

FRIKJENT: Både Karim Benzema og Franck Ribery ble frikjent for beskyldningene om at de skulle hatt sex med mindreårige Zahia Dehar (i midten).

Foto: DSK / Afp

Bøtelagt og mistet lappen

Men det er ikke bare pikante sexsaker den franske landslagsspissen roter seg bort i når han ikke spiller fotball. Heller ikke bak rattet har han klart å holde seg unna trøbbel.

I mars 2013 ble han ilagt en bot på 18 000 euro og fratatt lappen i åtte måneder etter å ha blitt stoppet da han holdt 190 kilometer i timen i 100-sonen.

Hendelsen fant sted etter at Real Madrid tapte 0-1 for Granada på bortebane.

Denne sesongen har Benzema scoret sju mål på åtte kamper for Real Madrid. Han er en av Frankrikes aller største fotballstjerner og står med 27 mål på 81 landskamper.

Siste nytt

 • Fluorforbud vedtatt i FIS-styret

  Det internasjonale skiforbundet (FIS) vil gradvis fase inn et forbud mot fluorprodukter med mål om fullstendig nulltoleranse fra 2022/23-sesongen. Det ble vedtatt da styret i FIS holdt videomøte mandag.

  Allerede i fjor høst ble det besluttet at et fluorforbud skulle innføres i alle grener innen FIS, men styret ser at det kan bli vanskelig å ha en nullgrense allerede fra kommende sesong.

  I en pressemelding fra forbundet heter det at man skal teste ut en ny maskin for fluorkontroller gjennom sommeren, og at resultatene derfra skal være med på å sette en grense for hvor mye spor av fluor på skiene som skal være tillatt.

  Det vil innføres fluorkontroller i start- og målområdene i skirenn allerede fra november i år.

  Ski
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Ingen positive koronatester

  Norges Fotballforbund konkluderer med at fase 1 av gjenstarten av toppfotballen har vært vellykket, men ber eliteserieklubbene vente med treningskamper.

  Det opplyser NFF i en pressemelding om den første evalueringsrapporten av den såkalte testpiloten for fotballen.

  – Treningskamper er en naturlig og viktig del av treningen inn mot sesongstart, og det er bred enighet i idrettsmedisinske miljøer om at treningskamper er viktig for å forebygge skader. NFF har likevel bedt klubbene vente med treningskamper de første to ukene, ettersom fellestreninger med kamp vil innebære noe reising, særlig for klubber helt nord i landet, sier elitedirektør Lise Klaveness i NFF.

  Eliteserien 2020
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Superligaen i England avsluttet

  De to øverste divisjonene i engelsk fotball for kvinner ble mandag avsluttet med umiddelbar virkning. Nå skal det diskuteres hvordan man skal avgjøre seriene.

  Englands fotballforbund (FA) skriver i en pressemelding at beslutningen om å avslutte sesongene i superligaen og mesterskapsserien er tatt i kvinnefotballens beste interesse.

  Dette skjer samtidig som at herrefotballen i Premier League prøver å få startet opp i juni.

  Britain Soccer Women's Super League
  Foto: John Walton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal