Karadas får ikke fortsette i Brann

Azar Karadas (38) er ferdig i Brann etter endt sesong. Det bekrefter han selv overfor Bergensavisen. Han ville gjerne ta en sesong til, men er ikke med i klubbens framtidsplaner.

– Jeg har hatt en prat med Rune Soltvedt, og der fikk jeg beskjed om at jeg ikke blir en del av spillerstallen i 2020, forteller Karadas til BA. Karadas har spilt 173 minutter for Brann denne sesongen. (NTB)

NM i fotball for menn 2019. Sogndal møter Brann
Foto: Christian Blom / NTB scanpix

Siste nytt

 • Zucca tilbake med målgivende

  Etter å ha vært ute i fire kamper med en skade, var Mats Zuccarello tilbake på isen da Minnesota Wilds slo Edmonton Oilers 3-0 i NHL. Nordmannen stod for den målgivende pasningen på det første målet, i det som var Wilds tredje seier på ni kamper.

  DCQcY77atFU
  Foto: Brace Hemmelgarn / Reuters
 • Mbappé i storform for PSG

  Tre mål fra Kylian Mbappé og en Mauro Icardi-dobbel sørget for 5-0 seier for PSG borte mot Club Brugge i mesterligaen tirsdag. Med ni poeng og 9-0 i målforskjell på tre kamper er Paris Saint-Germain på strak vei mot sluttspillet.

  Mbappe
  Foto: Kenzo Tribouillard / AFP
 • Dybala reddet Juventus

  Lokomotiv Moskva sjokkerte Juventus i Torino i mesterligaen tirsdag. Aleksey Miranchuk sendte russerne i ledelsen etter 30 minutter. Det så lenge ut til å holde, men så scoret Paulo Dybala to mål på tre minutter og sikret 2-1 for italienerne.

  Italy Soccer Champions League
  Foto: Andrea Di Marco / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal