Karadas får ikke fortsette i Brann

Azar Karadas (38) er ferdig i Brann etter endt sesong. Det bekrefter han selv overfor Bergensavisen. Han ville gjerne ta en sesong til, men er ikke med i klubbens framtidsplaner.

– Jeg har hatt en prat med Rune Soltvedt, og der fikk jeg beskjed om at jeg ikke blir en del av spillerstallen i 2020, forteller Karadas til BA. Karadas har spilt 173 minutter for Brann denne sesongen. (NTB)

NM i fotball for menn 2019. Sogndal møter Brann
Foto: Christian Blom / NTB scanpix

Siste nytt

 • Mbappé i storform for PSG

  Tre mål fra Kylian Mbappé og en Mauro Icardi-dobbel sørget for 5-0 seier for PSG borte mot Club Brugge i mesterligaen tirsdag. Med ni poeng og 9-0 i målforskjell på tre kamper er Paris Saint-Germain på strak vei mot sluttspillet.

  Mbappe
  Foto: Kenzo Tribouillard / AFP
 • Dybala reddet Juventus

  Lokomotiv Moskva sjokkerte Juventus i Torino i mesterligaen tirsdag. Aleksey Miranchuk sendte russerne i ledelsen etter 30 minutter. Det så lenge ut til å holde, men så scoret Paulo Dybala to mål på tre minutter og sikret 2-1 for italienerne.

  Italy Soccer Champions League
  Foto: Andrea Di Marco / AP
 • Etterlengtet Real Madrid-seier

  Real Madrid hadde til gode å vinne i årets utgave av mesterligaen. Inntil i dag. På besøk hos Galatasaray satt Toni Kroos inn 1-0 for spanjolene. Det ble også resultatet. Real Madrid er på andreplass i gruppen, fem poeng bak PSG som leder.

  Champions League - Group A - Galatasaray v Real Madrid
  Foto: Kemal Aslan / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal