Frykter sesongen kan være over

Tottenham manager Mauricio Pochettino frykter at kampen mot Manchester City kan være det siste vi så av Harry Kane denne sesongen.

AFP_1FI5D9

BILDET TOTTENHAM IKKE VIL SE: Harry Kane måtte ut med skade.

Foto: IAN KINGTON / AFP

Laster innhold, vennligst vent..

Hary Kane måtte ut med en skade i ankelen etter knappe 60 minutter da Tottenham slo Manchester City i mesterligaen. Dermed kan sesongen være over for Spurs-spissen.

– Det kommer til å bli tøft, vi kommer til å savne han, kanskje resten av sesongen. Vi håper at det ikke er en stor skade, det er ikke for mye tid til opptrening, sa Pochettino til BT Sport like etter kampslutt.

Mauricio Pochettino

BLIR TØFT: Mauricio Pochettino tror sesongavslutningen kan bli tøff uten Harry Kane.

Foto: Ian Kington / AFP

Etter nesten én time måtte spissen ut, etter det som så ut som et overtråkk i forbindelse med en takling mot City-back Fabian Delph.

Kane var også tidligere denne sesongen ute i over en måned med en ankelskade.

– Vi må sjekke i morgen, men det ser ut som det er den samme ankelen og den samme skaden. Det er veldig trist og jeg er skuffet, fortsatte Pochettino.

Før neste onsdags returoppgjør i Manchester har Tottenham fordelen etter at de slo Manchester City 1–0 på nyåpnede Tottenham Hotspur Stadium.

X03809

SMELLEN: Denne duellen med Fabian Delph resulterte i at Harry Kane måtte forlate banen.

Foto: PAUL CHILDS / Reuters

Son reddet kvelden

Men det som så ut til å bli en tung kveld etter Kanes skade, ble reddet av koreanske Son Heung-min.

Etter 78. minutter mottok Son ballen inne i Citys 16-meter, dro seg utover forbi Fabian Delph, og banket ballen mot mål.

Selv om skuddet gikk så å si midt mellom stengene, klarte ikke City-målvakt Ederson, som fikk seg en trøkk tidligere i kampen, å stoppe skuddet.

– Dette betyr mye for meg, på det nye stadionet. Det var en viktig seier, sier matchvinner Son til Viasat etter kampen.

Han sier at han ikke vet hvordan det går med Kane.

– Jeg har ikke møtt ham, men jeg håper det går bra. Han er en av våre viktigste spillere, sier Son om lagkameratens skade.

X03809

HELTEN: Son Heung-min sørger for at Tottenham har et godt utgangspunkt før neste ukes returoppgjør.

Foto: PAUL CHILDS / Reuters

Straffemiss fra Agüero etter ny VAR-kontrovers

Tidlig i første omgang fikk Manchester City idømt straffespark, etter at Raheem Sterlings skudd traff armen til Danny Rose. Dommer Björn Kuipers så umiddelbart ikke ut til å reagere, men etter å ha fått beskjed fra VAR (videodommer) om å studere situasjonen, valgte han å peke mot 11-meteren.

– Konsekvensen blir for stor sammenlignet med forseelsen. Ingen av spillerne tenker at dette er hands, sa Morten Langli i Viasat-studio om VAR-avgjørelsen.

Sergio Agüero fikk uansett muligheten til å gi Manchester City en drømmeåpning på kampen, men Hugo Lloris slengte seg riktig, og hindret argentineren i å komme på scoringslisten.

Ifølge Manchester Evening News har Agüero bommet på fem av åtte straffer i Mesterliga-sammenheng.

Dermed tok Tottenham første stikk mot de blå fra Manchester.

X03508

STRAFFBAR HANDS?: Denne ballen, som traff Rose i hånda, blåste nytt liv i VAR-debatten.

Foto: PETER NICHOLLS / Reuters

Liverpool vant 2–0 mot Porto

Laster innhold, vennligst vent..

I gårsdagens andre kvartfinale i Mesterligaen, mellom Liverpool og Porto, tok favorittene Liverpool en oppskriftsmessig 2–0 seier, hjemme på Anfield.

Naby Keïta og Roberto Firmino scoret for hjemmelaget.

Men det ble ingen scoringer fort bortelaget, dermed reiser Liverpool til Porto med en komfortabel ledelse.

– Dersom Liverpool scorer på bortebane, er det over, sier tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher til Viasat.

Britain Soccer Champions League

JUBEL: Liverpool har god kontroll på Porto før neste ukes returoppgjør.

Foto: Dave Thompson / AP

Siste nytt

 • Riiber best i åpningen

  Jarl Magnus Riiber startet som nummer fire i det kombinerte langrennet under verdenscupåpningen i finske Ruka. 32 sekunder opp var det til 19 år gamle Johannes Lamparter fra Østerrike, men etter fire av fem kilometer var nordmannen à jour.

  I den siste knekkeren inn på stadion tok Riiber kommandoen, men 19-åringen slapp ikke. Så, på oppløpet, tok Riiber seieren og fortsatte der han slapp i fjor.

  Jens Lurås Oftebro gikk et godt langrenn, og knep tredjeplassen bak Lamparter og foran Manuel Faißt fra Tyskland.

  – Hver gang i starten av året så er det brutalt. Og det her var absolutt en av de gangene. Jeg åpnet knallhardt for å prøve og ta mest mulig til Lamparter, så fikk jeg los over bakken der, og da var det bare å bite tennene sammen, sa Riiber til NRK etter målgang.

  Samtidig var nordmannen imponert over Lamparter fra Østerrike, og tror han kan bli helgens store utfordrer.

  – Det er vanvittig bra hopping det han gjør i dag. Vi får se, jeg føler ikke at jeg har tatt ut topp-hoppet mitt enda. Jeg håper jeg kan få dem til i løpet av de neste dagene, avsluttet Riiber.

 • Trippel svensk i åpningen

  I kvinnenes sprintfinale i finske Ruka var det fire svensker mot Ane Appelkvist Stenseth og Lotta Udnes Weng.

  Og der var de to norske løperne sjanseløse. Fjorårets vinner av verdenscupen i sprint, Linn Svahn, klinte til i den siste knekkeren før oppløpet og distanserte rester.

  Bak sikret Maja Dahlqvist andreplassen foran landsvenninnen Jonna Sundling. Best av de norske ble Lotta Udnes Weng på en fjerdeplass.

  – Jeg tar med meg at det er karrierebeste, jeg er fornøyd med det. Det er en liten bismak med at én plass opp så er det en vill jubeldag, men jeg er egentlig fornøyd, sa Weng etter finalen og fortsatte.

  Om den svenske dominansen hadde Weng følgende å si:

  – Det er ikke noe gøy å se på det. Det er like kjipt for oss som for dere som ser på, at Sverige vinner så mye. Vi må bare prøve å slå dem nese gang.

 • Beklager etter Berntsen-sparking

  Vikings styreleder Thor Steinar Sandvik legger seg flat og beklager håndteringen av sparkingen av trener Bjarne Berntsen etter sterke reaksjoner fra fansen.

  Tribunene på Vikings arena ble torsdag kveld prydet med flere klare og kritiske meldinger rettet mot klubbledelsen, skriver VG. Berntsen fikk også skriftlig støtte.

  Styreleder Roar Åkerlund i Vikinghordene bekrefter at det var supporterklubben som hang opp bannerne. Der ble det blant annet tatt til orde for at styreleder Thor Steinar Sandvik må gå av.

  – Vi følte det var vår plikt og vår rett å si ifra om at noen har tatt en dårlig avgjørelse, for å si det saklig, sier Åkerlund.

  Vikinghordene
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal