Kane herjet for Tottenham

Torsdag var Harry Kane tilbake i målform for Tottenham som sikret avansement i Europa Conference League. Han scoret to mål da de slo Pacos de Ferreira.

Onsdag bekreftet Harry Kane at han ikke forlater Tottenham etter mye overgangsspekulasjoner den siste tiden. Og torsdag kunne han igjen feire foran Tottenham-fansen da hans to mål var med å sikre 3–1 sammenlagt mot portugisiske Pacos de Ferreira med 3-0-seier på hjemmebane.

Dermed sikret Tottenham avansement til gruppespillet i Europa Conference League. De liljehvite tapte 0–1 i Portugal sist uke, og måtte dermed snu det for å avansere. Det ble altså enkelt med en Kane tilbake i storform. (NTB)

Soccer Kane Future
Foto: Mike Egerton / AP

Sportsnyheter

FNs arbeiderorganisasjon, ILO med rapport om arbeidsforhold i Qatar

Slik lever tusenvis av migranter i Qatar og for noen ender også livet her

En ny rapport viser at 50 gjestearbeidere døde i Qatar i 2020. En tur i området rundt hovedstaden Doha viser at noen arbeidere jobber under svært farlige forhold.

Siste nytt

 • 2 x Ingebrigtsen i terreng-EM

  Friidretsforbundet har teke ut laget til EM i terrengløp i Dublin 12. desember. Både Filip og Jakob Ingebrigtsen er med.

  Menn senior 10 km:
  Jakob Ingebrigtsen, Sandnes IL
  Filip Ingebrigtsen, Sandnes IL
  Narve Gilje Nordås, Sandnes IL
  Zerei Kbrom Mezngi, Spirit FIK
  Bjørnar Sandnes Lillefosse, IL Gular
  Tom Erling Kårbø, Stord IL

  Kvinner senior 8 km:
  Karoline Bjerkeli Grøvdal, IK Tjalve
  Mathilde Theisen, OSI Friidrett
  Ine Bakken, IL Gular

  I tillegg er 13 løparar tekne ut i ungdomsklassene.

  Jakob Ingebrigtsen i Monaco, juli 2021.
  Foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP
 • United-kamp kan bli korona-flytta

  Sveits har skjerpa innreisereglane som følgje av omikronvarianten. Det kan føre til at Manchester United – Young Boys må spelast utanfor England.

  Det melder den britiske avisa The Telegraph. Sveitsiske styresmakter pålegg ti dagars karantene for personar som kjem til landet frå stader der omikronsmitte har vorte påviste.

  Etter planen tek Manchester United imot sveitsiske Young Boys på Old Trafford i den siste gruppekampen til laga i meisterligaen 8. desember.

  Dersom Young Boys ikkje får dispensasjon frå innreisekarantene i Sveits, må kampen flyttast til eit anna land om det skulle vere mogleg.

  Manchester United er allereie klare for åttedelsfinale som gruppevinnar, medan Young Boys kan ta igjen Atalanta og sikre 3.-plassen som gir spel i Europaligaen.

  Straffe til Chelsea
  Foto: DAVID KLEIN / Reuters
 • VM-finale for svensk sensasjon

  Truls Möregårdh (19) er sensasjonelt klar for VM-finalen i bordtennis. Han er useeda, og den første så lågt rangert som nokosinne har nådd finalen.

  I semifinalen i nat slo han tyske Timo Boll. Tyskaren, med åtte EM-gull i beltet leia både 2-0 og 3-2, men Möregårdh slo tilbake og vann.

  Også i åttedelsfinalen slo svensken tilbake etter ein dårleg start. Då snudde han 0-3 til 4-3.

  Finalen i VM-turneringa i Houston i Texas går i natt. Der møter Möregårdh verdseinar Fan Zhendong frå Kina.

  – Men eg er ikkje nøgd enno, seier han til SVT.

  Truls Möregårdh
  Foto: Tim Warner / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal