NRK Meny
Normal

Kan Haugli dekke tomrommet?

Sverre Haugli er frisk og har sluttet seg til landslaget i Heerenveen. Jeg håper Sverre kan dekke ”det svarte hullet” bak Håvard Bøkko på 5000 m.

Sverre Haugli
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Sverre går inn i A-gruppa i den andre verdenscupen med ”wild card”.

Vi får håpe han er helt restituert etter sykdommen, og kan gjøre den totale norske innsatsen på 5000 bedre enn i Berlin. Håvard var på topp, Grødum på bunn (16.plass) og Fredrik van der Horst i stor framgang.

Men Fredrik klarte ikke å beholde plassen i A-gruppa til tross for ny
pers med 6 sekunder. Øystein Grødum gikk ett av sine aller dårligste løp,
og kan ryke ut av A-gruppa om han ikke går bedre i Heerenveen.

Derfor blir Sverres inntreden svært viktig for landslaget. Som hevdet tidligere er Sverre og Marens prestasjoner svært viktige for skøyte-Norge, selv om de står utenfor landslaget.

Siste nytt

 • EM i fare grunnet pølsevann

  Roer Nils Jakob Hoff står i fare for å miste EM etter at han sølte pølsevann på låret under en fjelltur, melder Bergens Tidende. Bergenseren pådro seg annengradsforbrenning, og med bare to uker til EM i Glasgow risikerer han å måtte stå over.

  Sommer-OL i Rio 2016
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Pušić ferdig etter 4 dager

  Den tidligere Brann-spilleren Martin Pušić forlater danske AC Horsens etter kun fire dager. Klubben opphever kontrakten etter at østerrikeren forklarte at han ikke lenger hadde lyst til å bo i landet. Til klubbens hjemmeside forteller han at han vil prøve lykken utenfor Danmark.

  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Stokke til dansk fotball

  Kristiansunds Benjamin Stokke er klar for danske Randers. 27-åringen gir seg etter halvannet år i klubben han kom til etter overgangen fra Levanger FK i januar 2017. Spissen scoret ett mål på 12 kamper i Eliteserien denne sesongen.

  Eliteserien fotball 2018: Kristiansund - Molde (1-0)
  Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France: 12. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical Finale og Menn BMX Halfpipe Finale