Hopp til innhold

Sportsnyheter

Profilen svarte treneren etter brakseier – Drit i det

Vålerenga scoret fem mål og tok en oppskriftsmessig seier i serieåpningen mot Arna-Bjørnar. Likevel var ikke vertenes trener helt fornøyd etter storseieren. Det ville ikke kampens store spiller tenke på.

Fähndrich i tårer etter svenskenes «usportslige» manøver: – Vi gjør alt for hverandre

Sveriges Moa Ilar ble diskvalifisert i Lahti etter å ha hjulpet Maja Dahlqvist til seier i sprintverdenscupen. Rivalen Nadine Fähndrich stod oppløst i tårer i pressesonen.

Siste nytt

 • Curlingkvinnene klare for VM-finale

  De norske curlingjentene er klare for VM-finale etter at de vant 8-5 over Canada i semifinalen, skriver NTB. I den andre semifinalen vant Sveits 8-4 over Sverige. Som regjerende verdensmestere er sveitserne storfavoritter i turneringen. Det norske laget består av skip Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye.

  Curling
  Foto: Jonas Ekstromer / AP
 • Norge nummer fire i lagkonkurransen i Lahti

  Halvor Egner Granerud, Johann André Forfang, Robert Johansson og Daniel-André Tande endte på 4.-plass i lagkonkurransen i hopp i Lahti lørdag.

  Den norske kvartetten lå langt bak etter første omgang og greide aldri å blande seg i tetstriden i lørdagens konkurranse i Finland.

  I første omgang skuffet både Tande og Johansson og landet på henholdsvis 101 og 111 meter. Granerud og Forfang bidro begge godt med hopp på henholdsvis 120 og 126 meter, men Norge var langt bak de beste lagene.

  I annen omgang løftet både Johansson og Tande seg stort. Johansson hoppet 126,5 meter, mens Tande landet på 127,5. Forfang fulgte opp med 124,5 meter, før Granerud avsluttet for Norge med 129,5 meter.

  Østerrike vant konkurransen foran Slovenia og Polen. Det skilte 20,1 poeng opp til pallen for det norske laget.

  Finland Ski Jumping World Cup
  Foto: Antti H'm'l'inen / AP
 • Maanum scoret da Arsenal vant over erkerivalen

  Frida Maanum scoret kampens siste mål da Arsenal knuste erkerival Tottenham 5-1 i den engelske superligaen for kvinner lørdag.

  Den norske landslagsspillerens mål kom kvarteret før slutt. Maanum fikk ballen på midtstreken og førte den oppover i banen.

  Da hun nærmet seg 16-meteren, curlet hun ballen over Tottenham-keeper Tinja-Riikka Korpela og i mål. Det var hennes sjette ligamål denne sesongen.

  Trepoengeren gjør at Arsenal holder følge med Chelsea i tetkampen i superligaen. De røde og hvite er to poeng bak London-rivalen, men har én kamp mer spilt.

  Maanum spilte hele kampen for Arsenal, mens Celin Bizet Ildhusøy ble byttet ut etter 80 minutter for Tottenham.

  Maanum og Ildhusøy er høyst trolig med når Norge skal møte Sverige og Spania i treningskamper i april. I sommer det VM i Australia og New Zealand.

  Frida Maanum for Arsenal
  Foto: Roy Kenneth Sydnes Jacobsen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste