NRK Meny
Normal

Kamelen Shaheen har tippet alt riktig i VM

Det pukkelryggede dyret har strukket seg til det ytterste og tippet riktig i tre av tre kamper. Treffer han i kampen mellom Argentina og Bosnia?

kamelkombi

Shaheen tippet Brasil, Nederland og Italia som vinner i sine kamper og kamelen fikk helt rett. I søndagens oppgjør mellom Argentina og Bosnia-Hercegovina har kameolen tippet Argentina som vinner.

Foto: Skjermdump GulfNewsTVs YouTube-kanal

paul

Her tipper blekkspruten Paul riktig vinner av VM-finalen 2010. Kan kamelen Shaheen klare det samme?

Foto: Roberto Pfeil / Ap

Under forrige VM tippet blekkspruten Paul oppsiksvekkende mye rett i VM-kampene, og siden den gang har utallige dyr prøvd seg på det samme.

Men glem blekkspruten Paul, i dette VM er det kamelen Shaheen som har imponert mest så langt.

For kamelen, som bor i De forente arabiske emirater, har startet fotball-VM på en imponerende måte. Shaheen tipper vinneren i VM-kamper for Gulf News TV (Se kamelen i aksjon på deres YouTube-kanal) og har truffet på tre av tre så langt.

Kamelens eier setter opp flaggene til landene som skal møtes i sanden, og kamelen sniffer eller biter i ett av flaggene for å tippe vinneren.

Truffet på tre av tre

Han tippet at det var Brasil som tørstet mest etter seieren i åpningskampen på hjemmebane, og riktig nok slo vertsnasjonen Kroatia 3-1.

Spania trodde en stund de hadde overtaket på Nederland, men det hele viste seg å bare være en luftspeiling. De oransje slo knallhard tilbake og vant kampen, akkurat som kamelen spådde.

I kampen mellom Italia og England var det så varmt at det hele må ha føltes ut som en ørkenvandring for spillerne. Shaheen spådde at det var italienerne som ville tåle varmen best og ved hjelp av mål fra Claudio Marchisio og Mario Balotelli vant Italia kampen.

Tipper Argentina som vinner over Bosnia

Shaheen ligger selvsagt ikke på latsiden og har tippet at det er Bosnia som får på pukkelen av Argentina i kveldens NRK 1-sendte oppgjør.

Klarer Shaheen å opprettholde den gode rekken videre i mesterskapet eller må han til slutt svelge en av sitt eget slag - en kamel?

Ka melder kamelen neste gang?

Siste nytt

 • Gamle rivalar møtest i trekninga

  Englands Gary Lineker og Argentinas Diego Maradona skal møtest igjen når VM-gruppene skal trekkjast i Kreml 1. desember.

  Lineker skal leie trekninga, medan Maradona skal representere Argentina.

  Maradona scora begge, det eine med "Guds hand" i 2-1-sigeren over England i kvartfinalen i VM 1986. Lineker scora for England og blei VMs toppscorar. Argentina tok VM-gullet.

  Diego Maradona
  Foto: Ap
 • Wiggen til FC København igjen

  Bård Wiggen (55) vender tilbake til FC København, der han igjen blir assistenttrener under Ståle Solbakken.

  Nylig ga Wiggen seg som sportssjef i Viking. Han har jobbet for klubber i Norge de siste årene etter at han og Solbakken skilte lag i 2012.

 • Sjarapova blir etterforska i India

  Tennisstjerna Maria Sjarapova blir granska av indisk politi etter at eit prosjekt med luksusbustader som ho er ein av dei som står bak, kollapsa.

  Firmaet bak prosjektet er mistenkt for å ha henta ut millionar av dollar før kollapsen.

  Maria Sjarapova i Wimbledon
  Foto: CARL DE SOUZA

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn