NRK Meny
Normal

Kamara ut på båre da Molde nærmet seg mesterligaen

Molde skulle bruke returoppgjøret i 2. kvalikrunde til å «trene», men det kan ha kostet dyrt.

Kamara

MULIG SPISSKRISE: Etter at Ola Kamara i dag ble båret av banen i oppgjøret mot Pyunik kan Molde plutselig ha tre toppspisser på skadelisten.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

For etter en times spill gikk Ola Kamara i bakken etter hodeduell med en Pyunik-spiller. Da angriperen ble liggende å vri seg i smerter stormet medspillerne raskt til unnsetning, mens de veivet desperat etter medisinsk hjelp.

Ifølge radiokanalen 1FM var Røde Kors raskt ute for å behandle Molde-spilleren, men det ble raskt besluttet å bære han av banen.

Tilstanden til Kamara er fortsatt ukjent, men det kan se lovende ut ettersom han vinket til publikum fra båren på vei ut for videre behandling.

For Molde sin del vil nok en skadet spiss være et stort skudd for baugen, for i den posisjonen har klubben allerede Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga på langtids-skadelisten.

Kjedelig oppgjør

De knappe 1.000 frammøtte i Armenia fikk ellers se et lite spennende oppgjør. Med 0-5 med seg i sekken etter Molde-besøket trodde de færreste at Pyunik hadde noen sjanser i dagens returoppgjør.

Trener Tor Ole Skullerud uttalte dessuten på forhånd at Molde ville bruke kampen på å «trene» til senere europacup-kamper og at det var viktig å holde nullen.

Det greide de ikke, for 15 minutter før slutt mistet innbytter Thomas Kind Bendiksen ballen i farlig posisjon, før Zaven Badoyan satte inn 1-0 til vertene.

Mange flere store sjanser var det ikke, så det ble med den ene scoringen.

– Vi ble sakte, men sikkert tunge og slitne de siste 15-20 minuttene. Selv om jeg er fornøyd med mye av det defensive spillet vårt, er jeg vedlig misfornøyd med at vi taper, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett etter kampen.

– Bare et kutt over øyet

Etter kampen fortalte Moldes administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til 1FM at Ola Kamaras skade ikke virker alvorlig.

– Ola tror jeg det gikk veldig bra med. Han kom ut igjen (på benken) midtveis i omgangen. Det var trolig bare et kutt over øyet, sa han til radiokanalen.

Jacobsen var mindre fornøyd med å tape 1-0.

– Det er så der. Vi har relativt kontroll i 75 minutt. Men det betyr alltid noe med en god prestasjon og gode resultater. Vi ser gjerne at vi vinner kampen vi spiller, også med tanke på rankingpoeng hos UEFA, avsluttet han.

Siste nytt

 • Han kan smile for siste plassen

  FC København slo AGF 4-1 og tok Danmarks siste plass i kvalifiseringa til europaligaen neste sesong.

  Ståle Solbakkens klubb redda dermed årets sesong frå nærmast katastrofe, og kan framleis skryte av å ha vore i europa-kvalifisering kvart år sidan 2001.

  Ståle Solbakken
  Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix
 • Chris Froome vann og leiar

  Chris Froome stakk åtte mil før mål og vann dagens fjelletappe i Giro d'Italia med tre minutts margin. Han overtok også leiartrøya frå Simon Yates som kollapsa totalt.

  Froome leier no med 40 sekund på Tom Dumoulin som no er nr 2.

  Rittet blir avslutta søndag.

  Chris Froome
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Ruud møter Jordan Thompson

  Casper Ruud skal møte australske Jordan Thompson (24) i første runde i Roland Garros-turneringa i tennis. Thompson er rangert som nummer 85 i verda. Kampen går måndag eller tysdag.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal