Kamara ut på båre da Molde nærmet seg mesterligaen

Molde skulle bruke returoppgjøret i 2. kvalikrunde til å «trene», men det kan ha kostet dyrt.

Kamara

MULIG SPISSKRISE: Etter at Ola Kamara i dag ble båret av banen i oppgjøret mot Pyunik kan Molde plutselig ha tre toppspisser på skadelisten.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

For etter en times spill gikk Ola Kamara i bakken etter hodeduell med en Pyunik-spiller. Da angriperen ble liggende å vri seg i smerter stormet medspillerne raskt til unnsetning, mens de veivet desperat etter medisinsk hjelp.

Ifølge radiokanalen 1FM var Røde Kors raskt ute for å behandle Molde-spilleren, men det ble raskt besluttet å bære han av banen.

Tilstanden til Kamara er fortsatt ukjent, men det kan se lovende ut ettersom han vinket til publikum fra båren på vei ut for videre behandling.

For Molde sin del vil nok en skadet spiss være et stort skudd for baugen, for i den posisjonen har klubben allerede Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga på langtids-skadelisten.

Kjedelig oppgjør

De knappe 1.000 frammøtte i Armenia fikk ellers se et lite spennende oppgjør. Med 0-5 med seg i sekken etter Molde-besøket trodde de færreste at Pyunik hadde noen sjanser i dagens returoppgjør.

Trener Tor Ole Skullerud uttalte dessuten på forhånd at Molde ville bruke kampen på å «trene» til senere europacup-kamper og at det var viktig å holde nullen.

Det greide de ikke, for 15 minutter før slutt mistet innbytter Thomas Kind Bendiksen ballen i farlig posisjon, før Zaven Badoyan satte inn 1-0 til vertene.

Mange flere store sjanser var det ikke, så det ble med den ene scoringen.

– Vi ble sakte, men sikkert tunge og slitne de siste 15-20 minuttene. Selv om jeg er fornøyd med mye av det defensive spillet vårt, er jeg vedlig misfornøyd med at vi taper, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett etter kampen.

– Bare et kutt over øyet

Etter kampen fortalte Moldes administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til 1FM at Ola Kamaras skade ikke virker alvorlig.

– Ola tror jeg det gikk veldig bra med. Han kom ut igjen (på benken) midtveis i omgangen. Det var trolig bare et kutt over øyet, sa han til radiokanalen.

Jacobsen var mindre fornøyd med å tape 1-0.

– Det er så der. Vi har relativt kontroll i 75 minutt. Men det betyr alltid noe med en god prestasjon og gode resultater. Vi ser gjerne at vi vinner kampen vi spiller, også med tanke på rankingpoeng hos UEFA, avsluttet han.

Siste nytt

 • Avslutning på det jamne for Hovland

  Viktor Hovland gjekk sisterunden i golfturneringa i California på par søndag. Dermed enda han på 10 slag under par totalt.

  Han hadde fire birdiar og fire bogeyar på den avsluttande runden.

  Hovland enda på delt 47.-plass. Patrick Cantlay vann med 23 slag under par.

  Viktor Hovland
  Foto: Ezra Shaw / AFP
 • Junker-dobbel bak ny Glimt-siger

  Bodø/Glimt slo tilbake etter tapet for Molde sist helg, og slo Mjøndalen 2-0.

  Mjøndalen baud Glimt på god motstand, men Kasper Junkers to mål gav serieleiaren tre nye poeng, og framleis 16-poengsleiing på tabellen når åtte kampar står att.

  Det første kom på straffe etter 16 minutt. Junker måtte bruke to forsøk, men scora sitt 13. mål for sesongen.

  Det 14. kom midt i andre omgang då Mjøndalen jakta utlikning. Junker runda alle, også keeper, og trilla inn 2-0.

  Mjøndalen ligg dermed framleis på nestsisteplass.

 • Vardy senka Arsenal

  Jamie Vardy stupte inn kampens einaste mål ti minutt før slutt og gav Leicester 1-0 i bortekampen mot Arsenal.

  Målet første Leicester opp på fjerdeplassen, berre eitt poeng bak ligaleiar Everton.

  Jamie Vardy
  Foto: Catherine Ivill / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal