Kamara ut på båre da Molde nærmet seg mesterligaen

Molde skulle bruke returoppgjøret i 2. kvalikrunde til å «trene», men det kan ha kostet dyrt.

Kamara

MULIG SPISSKRISE: Etter at Ola Kamara i dag ble båret av banen i oppgjøret mot Pyunik kan Molde plutselig ha tre toppspisser på skadelisten.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

For etter en times spill gikk Ola Kamara i bakken etter hodeduell med en Pyunik-spiller. Da angriperen ble liggende å vri seg i smerter stormet medspillerne raskt til unnsetning, mens de veivet desperat etter medisinsk hjelp.

Ifølge radiokanalen 1FM var Røde Kors raskt ute for å behandle Molde-spilleren, men det ble raskt besluttet å bære han av banen.

Tilstanden til Kamara er fortsatt ukjent, men det kan se lovende ut ettersom han vinket til publikum fra båren på vei ut for videre behandling.

For Molde sin del vil nok en skadet spiss være et stort skudd for baugen, for i den posisjonen har klubben allerede Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga på langtids-skadelisten.

Kjedelig oppgjør

De knappe 1.000 frammøtte i Armenia fikk ellers se et lite spennende oppgjør. Med 0-5 med seg i sekken etter Molde-besøket trodde de færreste at Pyunik hadde noen sjanser i dagens returoppgjør.

Trener Tor Ole Skullerud uttalte dessuten på forhånd at Molde ville bruke kampen på å «trene» til senere europacup-kamper og at det var viktig å holde nullen.

Det greide de ikke, for 15 minutter før slutt mistet innbytter Thomas Kind Bendiksen ballen i farlig posisjon, før Zaven Badoyan satte inn 1-0 til vertene.

Mange flere store sjanser var det ikke, så det ble med den ene scoringen.

– Vi ble sakte, men sikkert tunge og slitne de siste 15-20 minuttene. Selv om jeg er fornøyd med mye av det defensive spillet vårt, er jeg vedlig misfornøyd med at vi taper, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett etter kampen.

– Bare et kutt over øyet

Etter kampen fortalte Moldes administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til 1FM at Ola Kamaras skade ikke virker alvorlig.

– Ola tror jeg det gikk veldig bra med. Han kom ut igjen (på benken) midtveis i omgangen. Det var trolig bare et kutt over øyet, sa han til radiokanalen.

Jacobsen var mindre fornøyd med å tape 1-0.

– Det er så der. Vi har relativt kontroll i 75 minutt. Men det betyr alltid noe med en god prestasjon og gode resultater. Vi ser gjerne at vi vinner kampen vi spiller, også med tanke på rankingpoeng hos UEFA, avsluttet han.

Siste nytt

 • Bolt tilbys kontrakt på Malta

  Usain Bolt skal være tilbudt en toårskontrakt av den maltesiske fotballklubben Valletta FC. Kontrakten inkluderer spill i klubbens kommende cupfinale, og ifølge klubbdirektør Ghasston Slimen handler tilbudet «om å skrive historie».

  Australia Soccer Bolt
  Foto: Rick Rycroft / AP
 • United-aksjene stiger etter rykter

  Rykter om at Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman vurderer å kjøpe Manchester United har sendt klubbens aksjekurs opp 5 prosent, ifølge Sky News. Glazer-familien, som har eid Manchester United siden 2005, har ikke kommentert saken.

 • Island tapte mot Sveits

  Island står fortsatt uten seier i nasjonsligaen. Mandag tapte de 2-1 hjemme mot Sveits. Med det blir Island degradert fra A-divisjonen i nasjonsligaen. Søndag ble Polen første lag til å rykke ned i B-divisjonen i UEFAs nyvinning.

  Nasjonsligaen
  Foto: Brynjar Gunnarsson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag
Nasjonsligaen: Norge - Bulgaria