NRK Meny
Normal

Juventus sjokkerte, så slo Bayern tilbake - fire ganger

Det andre møtet mellom Bayern München og Juventus ble et fyrverkeri av en fotballkamp. Etter to innbytter-scoringer i ekstraomgangene sikret den tyske serielederen seg kvartfinalespill i mesterligaen.

FBL-EUR-C1-BAYERN-MUNICH-JUVENTUS

I LEDELSEN: Bayern München tok fullstendig av da Thiago satte inn 3-2 i ekstraomgangene mot Juventus.

Foto: TOBIAS SCHWARZ / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

55 minutter ut i første åttendedelsfinale mellom Juventus og Bayern München så det ut som om det tyske laget var på vei til kvartfinalen. Så kjempet italienerne seg tilbake og berget uavgjort på hjemmebane.

Også i dag ble det litt av en fotballkamp mellom de to storlagene. Og det var motsatt lag som skulle slå tilbake.

FBL-EUR-C1-BAYERN-MUNICH-JUVENTUS

TIDLIG JUBEL: Paul Pogba satte inn ledelse til Juventus etter bare fem minutter.

Foto: TOBIAS SCHWARZ / Afp

Juventys hadde tydeligvis tatt med seg sluttspurten fra forrige kamp, for etter bare fem minutter satte Paul Pogba inn ledelsen til gjestene på Allianz Arena. På åpent mål, etter at Bundesliga-lederen trøblet stort i bakre rekker.

– Opp i pølsebua

Bayern presset på for utligning, men i stedet var det Juventus som doblet. Og det på vakkert vis. Álvara Morata fikk ta med seg ballen nærmest over hele banen, før han la ut til Juan Cuadrado. Han fintet ut Pilipp Lahm og banket ballen i nettet. 2-0 og det var bare spilt 29 minutter.

– Det er en stjernescoring. Jobben til Morata, og så drar Cuadrado en finte som sender Bayern opp i pølsebua, fortsatte fotballekspert Vidar Davidsen.

Laster Twitter-innhold

Kampen fortsatte på fartsfylt vis, med både store sjanser, småkrangling og gule kort (12 totalt). Og mål.

Bayern-håp

73 minutter ut i kampen svarte vertene. Douglas Costa slo inn i feltet og Robert Lewandoski stanget inn reduseringen. Med dette fikk også Bayern opp håpet, og det defensive arbeidet til Juventus så plutselig ikke like trygt og sikkert ut lenger.

FBL-EUR-C1-BAYERN-MUNICH-JUVENTUS

SLO TILBAKE: Robert Lewandowski ga Bayern München håp 73 minutter ut i kampen.

Foto: ODD ANDERSEN / Afp

Og i kampens siste minutt, satt den igjen for Bayern München. Storscoreren Thomas Müller sikret ekstraomganger. Hans 35. mål i mesterligasammenheng.

For å oppsummere: Det stod da 4-4 etter to kamper.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

To mål i ekstraomgangene

Ekstraomgangene fortsatte der andreomgangen slapp - med fotballmoro. Begge lag hadde vært farlig frempå i løpet av de seks første minuttene, men målene uteble de første 15 minuttene.

En scoring lå i lufta og en scoring kom. Fra Bayern Münchens innbytter Thiago. Nok en gang etter flott angrepsspill.

– Det er som nydelig dans, uttalte kommentator Høglund.

Og bare to minutter senere punkterte hjemmelaget kampen. da enda en innbytter benyttet muligheten. Kingsley Coman fikk æren av å sette inn Bayerns fjerde scoring for kvelden.

– Dette er så spinnvillt. For en kamp det har vært, oppsummerte Davidsen.

Følgende lag er klare for kvartfinalen i mesterligaen: Real Madrid, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Manchester City, Benfica, Wolfsburg, Barcelona og Bayern Bayern. Kampene trekkes fredag.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal