Junker blir trolig i Glimt

Kasper Junker har hatt en enorm sesong i Bodø/Glimt. Han fullførte årets sesong i Eliteserien med 27 scoringer på 25 kamper.

Nå kommer han med gladnyhet til Glimt-fansen.

– Det ser ut som jeg blir i Glimt. Jeg har en avtale på to år, og jeg er glad for å være her. Det er det jeg kan si nå, sier Junker til NRK.

Men det er en annen danske som er noe mer usikker. Philip Zinckernagel ble kåret til årets spiller i Eliteserien, men det er ikke sikkert at han blir i klubben neste sesong.

Han tror det bærer mot klubbskifte. Hans kontrakt går ut etter denne sesongen.

– Helt ærlig, så har jeg ikke bestemt meg. Men jeg tror ikke sjansen er stor (for at han blir), sier Zinckernagel til NRK.

Han sier at en beslutning kommer snart.

– Det er mange faktorer som spiller inn, men jeg har nok bestemt meg om et par dager, sier dansken, som bor sammen med toppscorer Junker.

Eliteserien i fotball 2020: Strømsgodset - Bodø/Glimt (1-2)
Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Siste nytt

 • Klopp: - Eg har ikkje endra meining

  Liverpool-manager Jürgen Klopp er klar på at han framleis ikkje er tilhengar av planane om ein ny europeisk superliga i fotball.

  Det sa tyskaren då han blei intervjua av Sky Sports før Premier League-møtet med Leeds.

  Klopp har tidlegare uttrykt skepsis mot planane om ein lukka europeisk superliga.

  – Eg har ikkje endra meining. Eg høyrde om dette for første gong i går. Vi har fått litt informasjon, men ikkje mykje, for å være ærleg. Det er mest det ein meir eller mindre kan lese om i aviser, sa Klopp før kampen måndag.

  – Vi har ikkje vore involvert i nokon prosessar, verken eg eller spelarane. Vi visste ikkje om det. No er fakta ute, så får vi sjå korleis det utviklar seg, sa Klopp.

  Jürgen Klopp
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • Handball-sluttspelet er avlyst

  Handballen kuttar sluttspelet i eliteserien, på grunn av korona-restriksjonanen.

  Forbundet håpar å avslutte sesongen med ein finalekamp mellom Vipers og Storhamar i kvinneklassen i løpet av mai. Forbundet håper også å kunne avvikle cupfinalen mellom Vipers og Sola.

  I klassen for menn blir sluttspelet heilt avlyst. Der håpar forbundet å kunne avvikle tre kvalifiseringskampar om opprykk.

  I begge klassene blir det 14 klubbar neste sesong.

  Vipers Henny Ella Reistad under eliteseriekampen i håndball mellom Vipers Kristiansand og Storhamar Håndball Elite.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
 • - Semifinalistar blir kasta ut

  – UEFA vil truleg kaste Real Madrid, Manchester City og Chelsea ut av semifinalene i årets meisterliga, seier Danmarks fotballpresident Jesper Møller til Danmarks Radio.

  Møller er også medlem av styret i UEFA, som har ekstraordinært styremøte fredag.

  – Klubbane må ut, og det forventar eg vil skje fredag. Så får vi avgjere korleis vi skal avslutte meisterligaen denne sesongen, seier Møller.

  Semifinalene skal spelast 27./28. april og 4/5. mai. PSG skal etter planen møte Manchester City, og Chelsea møter Real Madrid.

  Olympiastadion, Roma
  Foto: Filippo Monteforte / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal