Joshua Kings sjef går av

Bournemouth-manager Eddie Howe sluttar i jobben etter nedrykket frå Premier League. Howe har vore manager i klubben sidan 2008, med unntak av ein periode i Burnley i 2011-12. Han har leia laget i meir enn 450 kampar, dei fem siste åra i Premier League.

– Det er tid for forandring i klubben, sa han då han i dag sa opp jobben.

Eddie Howe
Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Siste nytt

 • – Vil avslutte med mesterligatriumf

  Paris Saint-Germain håper å avslutte sesongen med å endelig heve mesterliga-trofeet. Det er Thiago Silvas siste sjanse i klubben.

  Kontrakten til Silva går ut når sesongen er ferdig og PSG-karrieren vil midtstopperen aller helst krone med trofeet klubben har lengtet mest etter.

  Onsdag kveld skal PSG møte Atalanta i kvartfinalen. Skulle PSG ta seg videre derfra, møter de vinneren av oppgjøret mellom RB Leipzig og Atlético Madrid i semifinalen.

  n2wcWwlFe2c
  Foto: Francois Mori / AP
 • Må vente med publikum

  Den tyske proffligaen i fotball (DFL) har bestemt at det likevel ikke blir publikum på tribunene fra sesongstart i september. Det skjer etter motbør fra politikerne.

  Klubbene i 1. og 2. Bundesliga ble forrige uke enige om å gå inn for å slippe inn et begrenset antall tilskuere med personlige plassbilletter på kampene fra sesongstart. Ståplasser, seksjoner for bortefans og alkoholservering skulle ikke tillates.

  Tysklands helseminister konkluderte med at man ikke vil gi klarsignal på idrettstribuner, særlig ettersom smittetallene nå er stigende. (NTB)

  Tm0djb7WCt0
  Foto: THOMAS KIENZLE
 • Friidrett: Sterk pers i Finland

  Amalie Sæten satte ny personlige rekord på 1500 meter med over tre sekunder da hun tirsdag løp inn til 3.-plass på 4.09,78 under Paavo Nurmi Games i Finland.

  Sæten har forbedret seg kraftig denne sesongen og ble slått bare av to konkurrenter. Tiden er godt under kravet til årets avlyste EM i Paris.

  – Jeg er litt oppgitt over at jeg ble stengt inne i siste sving. Jeg følte at 2.-plass var innen rekkevidde, sa Sæten til friidrett.no via Ull/Kisa-nestor Hans Jørgen Borgen.

  Amalie Sæten (t.v) og Monika Elenska fra Litauen.
  Foto: Vidar Ruud / Ruud, Vidar

Sendeplan

Kl. Program Kanal