Hopp til innhold

Siste nytt

 • Chelsea-sjefen fikk karantene etter managerbråk

  Chelsea-manager Thomas Tuchel er ilagt én kamps karantene og en bot etter bråket med Tottenham-kollega Antonio Conte sist helg. Conte bøtelegges også.

  Det engelske fotballforbundet kunngjorde reaksjonene mot de to stjernetrenerne fredag kveld.

  Tuchel og Conte raste mot hverandre flere ganger under Premier League-møtet mellom Chelsea og Tottenham sist søndag. Hardest straff etter episodene får altså Tuchel.

  Forbundet opplyser at tyskeren får én kamps karantene, men at Tuchel ikke behøver å sone straffen før han har mottatt disiplinærkomiteens skriftlige begrunnelse for straffen. Det betyr trolig at Tuchel får lede Chelsea i søndagens ligamøte med Leeds.

  Tyskeren har også anledning til å anke utestengelsen.

  (NTB)

  Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur
  Foto: PAUL CHILDS / Reuters
 • Rasch beroliger etter Bernal-rundkast

  Egan Bernal, som skadet seg svært stygt i en ulykke i januar, overrasket de fleste da han stilte til start i Danmark rundt. Han hadde ikke konkurrert på nesten ett år.

  I forkant av rittet sa colombianeren at målet var å fullføre samt å unngå velt. Fredag skjedde det som ikke måtte skje. Bernal gikk i bakken i en sving, og TV-bilder viste sykkelstjernen sittende fortumlet på asfalten.

  Etter en stund fikk han en ny sykkel og fortsatte etappen.

  – Det var en venstresving med litt stein og grus. Han skled og rullet litt. Han var uheldig, sier Ineos-sportsdirektør Gabriel Rasch.

  – Han slo seg litt på skulderen, hånden og kneet. Men det ser faktisk bra ut. Vi har alltid legen i den første bilen bak, så legen sjekket om Egan hadde slått hodet. Bortsett fra noen skrammer går det greit, fortsetter han.

  Gabriel Rasch
  Foto: Gorm Kallestad / NTB
 • Pidcock ble europamester i terrengsykling

  Sykkelstjernen Tom Pidcock kom til mål i ensom majestet da han tok EM-gullet i terrengsykling i München fredag.

  Pidcock, som også er stor stjerne i landeveissykling, vant rundbanerittet foran danske Sebastian Fini Carstensen og sveitseren Filippo Colombo. Seiersmarginen ble på henholdsvis elleve og tolv sekunder.

  Erik Hægstad plasserte seg best av de norske deltakerne i fredagens terrengsykkelkonkurranse i München. Han endte på 19.-plass og var slått med to minutter og 18 sekunder av Pidcock.

  Emil Hasund Eid ble nummer 29, mens Knut Røhne endte på 43.-plass.

  Tom Pidcock
  Foto: DIRK WAEM / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 53 klipp
Sport
Spiller nå
Johaug røper nye dopingdetaljer i bok 00:53
Neste