Jeter knuste jamaicanerne

Bronsevinneren fra VM i Berlin, Carmelita Jeter, vant 100 meteren i Zurich.

Video nsps_upload_2009_8_28_20_57_24_205.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Se video øverst i saken

Amerikaneren havnet i skyggen av de jamaicanske sprinterne både i OL i Beijing og VM i Berlin, men i Goldel League-stevnet i Zurich var hun overlegen.

30-åringen la likt med feltet fra start, men fra 50 meter og inn satte hun inn støtet. I mål løp hun inn på tiden 10,86.

Knuste gulldrømmen

Dermed knuste Jeter gulldrømmen til Kerron Stewart. Jamaicaneren hadde vunnet alle Golden League-stevnene før Zurich, men sølvvinneren fra VM nådde ikke opp.

Verdensmester Shelly Ann Fraser ble nummer fire med 11,10

Siste nytt

 • Arsenal slo Liverpool

  Bernd Leno leverte mange kjemperedninger i kampen og to i straffesparkkonkurransen da Arsenal sendte Liverpool ut av ligacupen på bortebane. Arsenal vant etter en målløs kamp på Anfield og revansjerte straffetapet i samme turnering i fjor.

  Britain Soccer League Cup
  Foto: Peter Byrne / AP
 • Elverum-tap mot Kielce

  Elverum var sjanseløs mot polske Kielce i Champions League-håndballen. Det ble hjemmetap 22–31 etter en svak førsteomgang. Elverums neste oppgave i mesterligaen går mot Paris Saint-Germain i den franske hovedstaden 15. oktober.

  EHF Champions League: Elverum - Lomza Vive Kielce
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Ingen europaliga for Solbakkens FCK

  For annen gang på de siste 15 årene blir FC København uten europeisk gruppespill i høst. Ståle Solbakkens lag tapte 0–1 hjemme for kroatiske Rijeka. Bedre gikk det for noen andre nordmenn. Mohamed Elyounoussi var involvert i vinnermålet da Celtic vant 1–0 over Sarajevo i Bosnia. Sammen med Kristoffer Ajer kunne han feire seier.

  Germany Soccer Europa League
  Foto: Sascha Steinbach / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal