Normal

– Jeg er her til slutten av sesongen

Ryan Giggs er forberedt på å bli erstattet i managerstolen til Manchester United.

FBL-ENG-PR-MAN UTD-NORWICH

Ryan Giggs har ikke bestemt seg for om han fortsetter spillerkarrieren ennå.

Foto: ANDREW YATES / Afp

– Min rolle i fremtiden? Det må vi se på etter sesongen, svarte Ryan Giggs når spørsmålene om hans framtid i Manchester United ble et tema.

I går meldte Daily Mail at Louis van Gaal kan bli presentert som ny Manchester United-sjef allerede neste uke. Dersom det stemmer blir det med tre kamper som midlertidig manager for Ryan Giggs.

– Ingenting har forandret seg. Jeg er her til slutten av sesongen, og konsentrerer meg om de siste kampene. Jeg har mye å tenke på, om jeg skal fortsette å spille eller ikke, men vi får se hva som skjer når sesongen er over, sa Giggs på pressekonferansen foran kampen mot Sunderland.

Kan komme til å spille

Da David Moyes fikk sparken for i underkant av to uker siden tok klubblegenden over treneransvaret ut sesongen. Ettersom Giggs fortsatt også er spiller kan han komme til å entre banen når United tar i mot Sunderland i morgen kveld. Han tror ihvertfall ikke at assistentene kommer til å be han om å stå over.

– Jeg tror ikke Paul (Scholes) eller Nicky (Butt) tør å si at jeg ikke trener bra, men jeg tenker ikke veldig mye på det at jeg ikke har scoret denne sesongen.

Flere har tatt til ordet for at Giggs bør få fortsette som permanent manager i klubben, deriblant den danske keeperen Anders Lindegaard. Og 40-åringen virker å trives i sin nye rolle, selv om dagene er stappfulle.

– Den eneste freden jeg har i jobben er når jeg er på treningsfeltet. Ellers skjer det veldig mye så fort jeg er inne på kontoret: Spillere på lån, fornying av utlånsavtaler, kontrakter og slike ting. Det har vært mye sånt denne uka, forteller veteranen.

FBL-ENG-PR-MAN UTD-NORWICH

Ryan Giggs stilte i dress i sin første kamp som Manchester United-manager.

Foto: ANDREW YATES / Afp

Overtroisk veteran

Og dersom han ikke tar ut seg til kampen, har Ryan Giggs i det minste bestemt seg for antrekket. Med dress så han sitt lag knuse Norwich 4-0 i sin første kamp som manager.

– Jeg er ganske overtroisk, så det blir nok dress og ikke treningsdress lørdag også, sa Giggs med et glis foran sin andre kamp på trenerbenken.

Siste nytt

 • Rangers-tap uten Zuccarello

  To kamper ut i sesongoppkjøringen har Mats Zuccarello fortsatt til gode å være på isen for New York Rangers.

  NHL-proffen sto over mandagens treningskamp mot New Jersey Devils, en kamp Rangers vant 4-3 etter forlengning.

  Heller ikke i onsdagens 4-6-tap for Philadelphia Flyers var nordmannen å se.

  HOCKEY-NHL-NYR-BUF/
  Foto: Danny Wild / Reuters
 • Storhamar-seier i toppkampen

  Etter en målløs åpningsperiode eksploderte det i storkampen mellom Storhamar og Vålerenga i ishockey torsdag. I sudden death ga Joel Johansson vertene 5-4. Dermed satte forrige sesongs dobbeltmester en stopper for Vålerengas perfekte seriestart.

  Eliteserien ishockey, menn: Storhamar - Stavanger Oilers 1 - 2
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kalla dropper Tour de Ski

  Charlotte Kalla har VM i Seefeld som sitt naturlige hovedmål til vinteren. Hun dropper derfor Tour de Ski og rene sprinthelger.

  – I de periodene vil jeg heller trene, sier Kalla til TT.

  Charlotte Kalla
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag
VM hestesport: Sprangridning lag, finale
VM hestesport - sprangridning finaler
VM hestesport, sprangridning lag