Siste nytt

 • Idrettspar blir TV-eksperter

  Den tidligere snøbrettkjøreren Silje Norendal og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen er ansatt som TV-eksperter hos Viaplay. Det opplyser Nent Group i en pressemelding onsdag.

  Norendal skal ha en rolle under sendinger fra konkurranser i friski og snowboard. Hun både være reporter, programleder, ekspert og sidekommentator.

  Norendals samboer Alexander Bonsaksen skal på sin side være ekspertkommentator i ishockey. Bonsaksen er hofteoperert og ville selv deltatt i mesterskapet om han var skadefri.

  X Games Oslo 2018: Big Air
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Avis: Zlatan kan miste EM-åpningen

  Zlatan Ibrahimovic sliter med en kneskade. Ifølge italienske Gazzetta dello Sport kan svensken komme til å gå glipp av åpningskampen i sommerens EM-sluttspill.

  På en pressekonferanse tirsdag opplyste Milan-trener Stefano Pioli at klubbens svenske målmaskin ikke er aktuell for spill denne uken. Han håpet samtidig at Ibrahimovic kunne bli klarert for spill til den siste seriekampen mot Atalanta i neste uke.

  Svensken fikk en vridning i kneet i storkampen mot Juventus søndag og måtte forlate banen.

  Onsdag skriver Gazzetta dello Sport at svensken kan bli borte fra banen noe lengre. Avisen oppgir ingen åpne kilder til opplysningene, men hevder å kjenne til at skadeoppholdet kan bli på minst tre uker.

  Milan møter Torino i Serie A onsdag, og søndag er Cagliari motstander.

  Sverige innleder EM mot Spania 14. juni. (NTB)

  Sweden Soccer Ibrahimovic
  Foto: Jonas Ekstromer / AP
 • Norske padlere til semifinale

  Lars Magne Ullvang og Maria Virik er begge klare for semifinale i den europeiske OL-kvalifiseringen i padling i Ungarn.

  Ullvang var i aksjon på K1 1000 meter og tok tredjeplassen i sitt innledende heat onsdag. Det ga plass i semifinalen senere på dagen.

  I K1 500 meter for kvinner padlet Maria Virik inn til annenplassen i sitt heat.. Hun var 1,10 sekunder bak vinneren, og også hun må ut i semifinale.

  NM-Veka 2020
  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal