Jarstein med vaksinestøtte

Rune Almenning Jarstein har slitt veldig med formen siden han ble smittet av koronaviruset i April. Nå er han tilbake i trening og kommer med vaksinestøtte.

Landslagskeeperen slet med alvorlige komplikasjoner etter virussmitten og ble deretter rammet av en hjertemuskelbetennelse. Han ble også svært slapp etter å ha tatt koronavaksinen, men forteller i lørdagens papirutgave av Bild at han støtter koronavaksinen fullt ut.

– Jeg ble vaksinert etter sykdommen min. Jeg støtter helt klart vaksinasjon. Jeg hadde kanskje ikke blitt rammet så hardt av viruset om jeg hadde blitt vaksinert i vår, sier Jarstein.

Fotball, VM-kvalifisering: Trening med Norges herrelandslag
Foto: Geir Olsen / NTB

Sportsnyheter

Treneren hyller Pedersen etter VM-gullet: – Nok en stor dag på jobb

Etter to sølvmedaljer kunne Jesper Saltvik Pedersen endelig juble for et nytt gull i VM i snøsport etter at rivalen kjørte ut i 2. omgang.

Siste nytt

 • Arsenal-spiller etterforskes for mistenksomme kort

  Engelske medier som The Athletic og Sky Sports melder at en Arsenal-spiller etterforskes etter en rekke mistenksomme gule kort.

  Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter at de er klar over situasjonen.

  – FA har blitt gjort oppmerksomme på hendelsen, og vi ser på det, sier de i en uttalelse til Sky Sports.

  Arsenal har ikke ønsket å kommentere anklagene til samme nettsted.

  The Athletic skriver at spillselskaper har blitt gjort oppmerksomme på mistenksomt mye penger satt på at en Arsenal-spiller skal få gult kort.

  Identiteten til Arsenal-spilleren har ikke blitt kjent.

  Arsenal
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP
 • Værproblemer i Kitzbühel

  Det varsles 30 til 60 centimeter nysnø i Kitzbühel lørdag, og det har ført til endringer i programmet for mennenes verdenscuphelg i alpint.

  Også fredag er det varslet snø, men arrangøren håper at det ikke blir mer enn at rennet lar seg gjennomføre uten problemer.

  Det vil nå bli utfor for menn på fredag klokken 11.30, kvinnenes utfor lørdag 11.30, herrenes slalåm lørdag 10.15 og 13.45, kvinnenes super-G søndag 11.45 og herrenes utfor søndag 13.30.

  FIS Alpine Ski World Cup - Men's Downhill
  Foto: LEONHARD FOEGER / Reuters
 • Norges motstander hardt koronarammet

  Det tyske håndballandslaget er hardt rammet av korona før møtet med Norge torsdag kveld.

  Håndballforbundet i Tyskland bekrefter at de har tre nye smittetilfeller i Sebastian Heymann, Christoph Steinert og Djibril M'Bengue.

  Nevnte Steinert var toppscorer i oppgjøret mot Polen. I den kampen stilte de med 14 spillere i troppen, når de i utgangspunktet har lov til å stille med 16 spillere. Den troppen kan med andre ord bli enda tynnere når de møter Norge.

  Norge har så langt ikke en eneste positiv koronatest før eller under EM.

  EHF 2022 Men's European Handball Championship - Group D - Poland v Germany
  Foto: RADOVAN STOKLASA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal