NRK Meny
Normal

– Dette er ikke moro i det hele tatt

Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal havnet laaaangt bak de beste under første omgang av storslalåmrennet i Alta Badia søndag.

Kjetil Jansruds førsteomgang i storslalåm

VIDEO: Kjetil Jansrud kjører inn til foreløpig sisteplass.

– Dette er ikke moro i det hele tatt, sa kommentator Andreas Toft da Kjetil Jansrud kjempet seg nedover storslalåmløypa i Alta Badia.

Jansrud og Aksel Lund Svindal har pleid å stå over storslalåm denne sesongen, men denne helgen var de i så fantastisk form at de valgte å delta. Etter gårsdagens Svindal-triumf reise de rett fra Val Gardena til Alta Badia, kun for å delta i disiplinen de i utgangspunktet ikke er spesielt sterke i.

Det gikk ikke spesielt bra.

– Det ser nesten helsefarlig ut, de har ikke trent nok på dette nå. De har litt for lite timing, sa ekspertkommentator Kjetil André Aamodt.

Nesten fire sekunder bak

Jansrud la seg helt bakerst av alle på lista da han kom i mål, hele 3,69 sekunder bak teten. Svindal gjorde det bittelitt bedre, men slo oppgitt ut med armene da han kjørte i mål 2,59 bak - med bare Jansrud og én løper til bak seg.

Svindals førsteomgang i storslalåm

VIDEO: Aksel Lund Svindal kjører i første omgang.

Sterkt av Kristoffersen

For Henrik Kristoffersen gikk imidlertid den første omgangen bedre. Han ligger på tredjeplass, 23 hundredeler bak Victor Jeandet-Muffat. Marcel Hirscher ligger på andreplass, fem hundredeler bak franskmannen.

Leif Kristian Haugen ligger på delt niendeplass.

Henrik Kristoffersens 1. omgang i storslalåm.

VIDEO: Henrik Kristoffersen kjører inn til tredjeplass.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag