Jamaicansk fotballspiller tatt for doping etter denne kampen

Det jamaicanske fotballforbundet bekrefter at en av landslagets spillere er tatt for dopingbruk etter en VM-kvalifiseringskamp.

Jamaica2

En Jamaica-spiller testet positivt på doping etter kamp mot Honduras 11. juni. Honduras vant kampen 2-0. Her feirer Honduras-spiller Oscar Boniek Garcia scoring.

Foto: JORGE CABRERA / Reuters

– Etter VM-kvalifiseringskampen mellom Honduras og Jamaica 11. juni leverte et medlem av den jamaicanske troppen en positiv dopingprøve, skriver det jamaicanske fotballforbundet (JFF) i en pressemelding gjengitt av avisa Jamaica Observer.

Jamaica

En jamaicansk landslagsspiller testet positivt på doping etter landskamp 11. juni. Dette bildet har ingenting med dopingsaken å gjøre.

Foto: AL BELLO / Afp

Spilleren er ikke navngitt og det er det internasjonale fotballforbundet (FIFA) som har utført testen. De skal også stå for den videre behandlingen av saken, skriver den jamaicanske avisa.

JFF sier at de tar saken svært alvorlig og at etterforskningen allerede er i gang.

Saken føyer seg inn i rekken av jamaicanske utøvere som har testet positivt på doping de siste ukene. Nylig ble stjernesprinteren Asafa Powell tatt, sammen med fire andre av nasjonens friidrettsutøvere der Sherone Simpson (sprint) og Allison Randall (diskos) er blant de navngitte.

Honduras vant 2-0 i kampen mot Jamaica der spilleren skal ha testet positivt.

Av de mest kjente spillerne i den jamaicanske troppen er Jermaine Beckford, Rodolph Austin og Jermaine Johnson. Her kan du se hele troppen (ekstern lenke).

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM kunstløp: Friløp, par
VM kunstløp: Friløp par
VM kunstløp: Friløp par